Ιωάννα Παππά: «Η απώλεια της μητέρας είναι ένα γεγονός που δεν μπορείς ποτέ να ξεπεράσεις»

Συντάκτης: Newsroom

9 Σεπτεμβρίου 2022 12:08

Ιωάννα Παππά: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό

Η Ιωάννα Παππα μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Open για την απώλεια της μητέρας της και τον τρόπο που διαχειρίστηκε την απώλεια της.

Η ηθοποιός Ιωάννα Παππά άνοιξε την καρδιά της στην πρωινή εκπομπή του Open Ποιος είναι πρωινιάτικα και την Μπέτυ Μαγγίρα και μίλησε για την καλλιτεχνική της πορεία τα επόμενα θεατρικά της σχέδια. Φυσικά η συζήτηση έφτασε και στην απώλεια της μητέρας της κάτι που όπως εξομολογήθηκε η ίδια Την έχει σημαδέψει στην ψυχή ενώ αποκάλυψε πώς κατάφερε να κλείσει τις πληγές της απώλειας της

«Άλλαξα το χρώμα των μαλλιών μου για την παράσταση, δεν θα μείνω για πάντα κοκκινομάλλα. Ο ρόλος της Κλυταιμνήστρας ήταν μια πρόκληση για μένα γιατί ως μητέρα πια με συγκινεί. Με ενδιαφέρει περισσότερο να παίζω σε παραστάσεις ρεπερτορίου.

Επειδή εστίασα στο θεατρικό κομμάτι ίσως να μεταφράστηκε πως δεν με ενδιαφέρει η τηλεόραση, αλλά δεν ήμουν ποτέ αρνητική. Αν και δεν μου αρέσει να ανεβάζω προσωπικές στιγμές στα social, το κάνω γιατί τοπ χρωστάω στη μητέρα μου, η οποία λάτρευε την επικοινωνία με τον κόσμο.

Η απώλεια της μητέρας είναι ένα γεγονός που δεν μπορείς ποτέ να ξεπεράσεις απόλυτα. Από τότε που έχασα τη μητέρα μου έχω γίνει πιο προστατευτική απέναντι στον μπαμπά μου και του λέω πιο συχνά ότι τον αγαπώ».