Ιωάννα Παππά: «Όποιος δεν έχει μιλήσει, να πάρει τον χρόνο του και να το κάνει»

Δημοσιεύθηκε: 12 Ιουνίου 2021 17:45
Ιωάννα Παππά: «Όποιος δεν έχει μιλήσει, να πάρει τον χρόνο του και να το κάνει»

Η Ιωάννα Παππά βρέθηκε στο After Dark και μίλησε με τον Θέμη Γεωργαντά για την Έξαψη, για το ελληνικό #metoo και για την οικογένειά της.

Ιωάννα Παππά: «Όποιος δεν έχει μιλήσει, να πάρει τον χρόνο του και να το κάνει».

«Είχα να κάνω τηλεόραση σε μεγάλη σειρά από το 2006. Σκέφτηκα ότι έχω περάσει στις ηλικίες που κάνω τη μαμά με την “Εβίτα” στην “Έξαψη”. Αλλά το δέχτηκα κάπως φυσιολογικά αφού έχω γίνει μαμά. Ξεκίνησα με δραματικά και νομίζω ότι αν κάπου ταιριάξεις σε προτιμούν με αυτό. Το ένα φέρνει το άλλο και με προτιμούν εκεί γιατί αποδίδω. Εγώ έχω και θέμα με την κωμωδία, έχω συγκεκριμένη προσέγγιση. Μου αρέσουν οι κωμωδίες καταστάσεων και να αντιμετωπίζονται έτσι»

«Ήθελα για λίγο να αφοσιωθώ στα θεατρικά, μετά άρχισε η κρίση. Πλέον έχει ανέβει ο πήχης. Φέτος μπορέσαμε να είμαστε οι ηθοποιοί μαζί και να κάνουμε 10ωρα γυρίσματα. Επικεντρωθήκαμε σε αυτή τη δουλειά»

Στην παρέα του After Dark βρέθηκε και η Λουκία Πιστιόλα, που είναι φίλη της Ιωάννας και «μαμά» της στην «Έξαψη».

«Αυτό που ξεχωρίζω είναι το ταλέντο της, έτσι τη γνώρισα. Η φινέτσα της, αυτό το νεραϊδένιο και ο απίστευτος επαγγελματισμός της». Είπε για την Ιωάννα.

Για το ελληνικό #metoo είπε

«Δεν ξέρω αν επηρέασε το γεγονός ότι τα θέατρα ήταν κλειστά. Αυτό που μένει από την ιστορία αυτή είναι ότι πρέπει να κοιτάξουμε από εδώ και πέρα. Όποιος δεν έχει μιλήσει, να πάρει τον χρόνο του και να το κάνει και να αρχίσουμε να προστατεύουμε ο καθένας το περιβάλλον του, ώστε να προλαβαίνουμε τις κακές καταστάσεις.

Να μην υπάρχει φόβος. Εντάσεις υπάρχουν αλλά δεν μου έχει τύχει να ξεπεραστούν τα όρια. Μπορεί να αντιδρούσα ακραία άσχημα ή να πάθαινα σοκ. Νομίζω ότι μόνο αν σου συμβούν… Είχα ακούσει πράγματα αλλά όχι σε αυτόν τον βαθμό. Σε μια συνεργασία δεν μπορείς μπεις τόσο βαθιά στη ζωή του άλλου. Όσο πιο πολύ έρθεις σε επαφή με έναν άνθρωπο τόσο μπορεί να γνωρίζεις μια κατάσταση».

Για την οικογένειά της είπε

«Στόχος μας ήταν να κάνουμε ένα παιδί, δεν υπήρχε η επιθυμία του γάμου. Δεν έχω αποκλείσει τον γάμο, απλώς θα το έκανα περισσότερο για τη γιορτή και τις αναμνήσεις. Αυτά που έχουμε να θυμόμαστε είναι πράγματα που ζούμε και εμπειρίες και το νιώσαμε πολύ φέτος, οπότε δεν αποκλείω κάτι, αλλά σε μικρή κλίμακα»