Ιωάννα Παππά: «Θα έκανα έναν πριγκιπικό γάμο στην Αγγλία, είτε σε ένα ξωκλήσι σε ένα νησί…»

21 Ιανουαρίου 2021 20:15

Η Ιωάννα Παππά παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο που ονειρεύεται, το σύμφωνο συμβίωσης και τον 18 μηνών γιo της.

Πόσο εύκολο ήταν να αποχωριστείς τον γιο σου, που είναι 18 μηνών, για να δουλεύεις σε ένα σίριαλ που έχει καθημερινά, πολύωρα γυρίσματα;

Η νέα μου καθημερινότητα απαιτεί να ξυπνάω στις 06:45 κάθε πρωί και να κοιμάμαι μετά τις 00:30, εκτός κι αν έχω βραδινό γύρισμα και επιστρέφω στο σπίτι ακόμα πιο αργά. Ευτυχώς, είναι ένα καθόλου φοβικό αλλά αντίθετα κοινωνικό παιδάκι που έμαθε με κόσμο στο σπίτι. Δεν είναι προσκολλημένο σε εμένα, δεν μου κάνει μούτρα όταν φεύγω, για να με κάνει να αισθάνομαι ενοχές και εκδηλώνει τη χαρά του κάθε φορά που με βλέπει να επιστρέφω στο σπίτι. Αλλά και πάλι φροντίζω να λείπω όσο το δυνατόν λιγότερο και είμαι πάντα αυτή που θα το ξυπνήσει το πρωί και θα το κοιμίσει το βράδυ.

Πρόλαβες να το βαφτίσεις;

Όχι, δεν πρόλαβα. Η αλήθεια είναι ότι με τον σύζυγό μου σκεφτόμασταν από την αρχή την ονοματοδοσία. Και ειδικά τώρα που οι κοινωνικές συνευρέσεις απαγορεύονται, καταλήγουμε ότι δεν θα μπούμε στη διαδικασία της βάφτισης. Θα του δώσουμε το όνομα του πατέρα του συζύγου μου, που είναι Αντώνης. Παρόλο που δεν είμαι τόσο των παραδόσεων, ήταν επιθυμία του και συμφώνησα.

Τον αποκαλείς “σύζυγο” παρόλο που δεν έχετε παντρευτεί.

Το σύμφωνο συμβίωσης δεν έχει φοβερές διαφορές από τον γάμο. Άλλωστε ένα ζευγάρι που συζεί από την πρώτη ημέρα της σχέσης του, όπως εμείς και έχει αποκτήσει και ένα παιδί, για εμένα είναι παντρεμένο.

Ονειρεύεσαι κάποια στιγμή να φορέσεις νυφικό;

Ειδικά με τον Covid, αυτό είναι πολύ δύσκολο. Οι πομπώδεις γάμοι με τους πολλούς καλεσμένους δεν αρέσουν ούτε σε εμένα ούτε στον άντρα μου. Αυτό που είχα πει είναι είτε ότι θα έκανα έναν πριγκιπικό γάμο στην Αγγλία, είτε σε ένα ξωκλήσι σε ένα νησί σε πολύ στενό κύκλο. Κάτι ενδιάμεσο αποκλείεται. Αλλά επειδή η Αγγλία είναι λίγο μακριά, μάλλον η λύση του νησιού είναι πιο εφικτή.