Ιωάννα Πηλιχού: Θα είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Ιανουαρίου 2023 09:50

Στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών μπαίνει η Ιωάννα Πηλιχού.

Η γνωστή ηθοποιός Ιωάννα Πηλιχού ρίχνεται στη μάχη της ψήφου και θα διεκδικήσει την εκλογή της στις προσεχείς εκλογές για τον δήμο της Αγίας Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός θα είναι υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά», επικεφαλής του οποίου είναι ο Αλέξανδρος Μουστόγιαννης.

Η Πηλιχού, η οποία κατοικεί στη συνοικία του Τσάκου, ενισχύει το ψηφοδέλτιο για τις επερχόμενες εκλογές.

Ο Μουστόγιαννης δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία και παρέθεσε ένα μίνι βιογραφικό της ηθοποιού.

Στην ανάρτησή του έγραψε:

«ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ!
Η Ιωάννα κατοικεί στη συνοικία του Τσακού.
Πτυχιούχος Δραματικής Σχολής Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.
Πτυχιούχος τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Διδάσκει στην ανώτερη δραματική σχολή «Βασίλης Ρίτσος»
Μιλάει έξι γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Τούρκικα και Αραβικά)
Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως το «Ευτυχισμένοι Μαζί», «Αν με αγαπάς», «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», « Η τούρτα της μαμάς», «ο πόλεμος των άστρων» , «Daddy Cool» και παρά πολλές άλλες.
Θεατρικά έχει συμμετάσχει σε παρά πολλές παραστάσεις και σήμερα την απολαμβάνουμε στο «Δείπνο με φίλους» σκηνοθεσίας Μάνου Αντωνίου. Κινηματογραφικά αναφέρουμε ενδεικτικά τις ταινίες «Νήσος» και «Amore Mio».
Έχει μεγάλη αγάπη στον αθλητισμό αφού έχει δίπλωμα σε TAE KWON DO, χορό, στίβο, Ιππασία και ιστιοπλοΐα».

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε πρόσφατα η Ιωάννα Πηλιχού. Η ηθοποιός μίλησε για την κακή συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και για το πώς αντιμετωπίστηκε από κάποιες εκπομπές η εξομολόγησή της για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε υποστεί από γιατρό.

«Τα media δεν ήταν πάντα καλοπροαίρετα μαζί μου. Είχα στεναχωρηθεί με το πώς είχε αντιμετωπιστεί το θέμα της σεξουαλικής μου παρενόχλησης από κάποιες εκπομπές. Κάποιοι το είδαν ως ευκαιρία να γελάσουν», είπε.

«Δεν πέρασα καλά στη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Φοβηθήκαμε και δεν μιλήσαμε γιατί ήμασταν δύο νέα παιδιά και είπαμε ‘ποιος θα μας πιστέψει;’. Τα Μέσα τον αντιμετώπιζαν σαν βασιλιά. Όταν κάποιος είναι παντοδύναμος στο χώρο που εσύ κινείσαι, δεν μπορείς να βγεις και να πεις, θα σε φάνε λάχανο. Όταν είσαι νέο παιδί. Αφενός μπορεί να μην σε πιστέψουν, να σε βγάλουν τρελό, να σε κακοχαρακτηρίσουν», πρόσθεσε η Πηλιχού.