Ιωάννα Σιαμπάνη: «Μου έλεγαν… χάλια είσαι, γιατί κυκλοφορείς έτσι, βάλε μέσα την κοιλιά σου»

Συντάκτης: Newsroom

14 Σεπτεμβρίου 2022 10:45

Η Ιωάννα Σιαμπάνη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha Happy Day και αναφέρθηκε τα προσβλητικά μηνύματα που δέχτηκε μέσω Instagram για την εγκυμοσύνη της.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη μίλησε για τις ευτυχισμένες ημέρες που διανύει λόγω της εγκυμοσύνης της και εξέφρασε την επιθυμία να αγκαλιάσει το μωράκι της για να ολοκληρωθεί η ευτυχία της οικογένειάς της.

Επίσης αναφέρθηκε στη στενή φιλία που διατηρεί με την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ξεκαθάρισε πως μαζί της πλέον νιώθει σαν οικογένεια.

«Νιώθουμε ευτυχία και αγωνία.Έχουμε και τους φόβους μας, πρώτη φορά γονείς! Δεν ήθελα υφάσματα πάνω στην κοιλιά μου γιατί μου δημιουργούσαν φαγούρα.

Μου έλεγαν “κουραστήκαμε να βλέπουμε την κοιλιά σου, μη μας τη δείχνεις, δεν είσαι η πρώτη που έμεινε έγκυος” μέχρι ότι “είσαι χάλια, γιατί βγάζεις την κοιλιά σου έξω;”. Στο δρόμο μου έλεγαν “βάλε μέσα την κοιλιά σου, γιατί κυκλοφορείς έτσι;”. Κάποιες φορές ένιωσα άβολα!

Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχουμε πια και οικογενειακή σχέση. Το όνομα του γιου μου θα είναι του πεθερού μου που έχει φύγει από τη ζωή. Θα λέγεται Φώτης».