Ιωάννα Σιαμπάνη: Nέες φωτογραφίες από το μαιευτήριο, μετά τη γέννηση του γιου της

Συντάκτης: Newsroom

6 Οκτωβρίου 2022 14:16

Ιωάννα Σιαμπάνη: Nέες φωτογραφίες από το μαιευτήριο, μετά τη γέννηση του γιου της

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο σύζυγος της Τζίμης Σταθοκωστόπουλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η Ιωάννα γέννησε με φυσιολογικό τοκετό και ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Μετά τη γέννηση του γιου της, την επισκέφτηκαν στο μαιευτήριού οι δικοί της άνθρωποι, ενώ το δωμάτιό της γέμισε με λουλούδια και γαλάζια μπαλόνια!

Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Έγιναν για πρώτη φορά γονείς

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο σύζυγός της Τζίμης Σταθοκωστόπουλος υποδέχτηκαν στον κόσμο τον καρπό του έρωτάς τους, ένα υγιέστατο αγοράκι!

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Ιωάννα Σιαμπάνη μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού στο Instagram το μεσημέρι της Τετάρτης 5/10.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το περασμένο καλοκαίρι στο Καβούρι.

Όπως έχουν αποκαλύψει ο γιος τους θα πάρει το όνομα Φώτης από τον πατέρα του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου.

Ιωάννα Σιαμπάνη: «Μου έλεγαν… χάλια είσαι, γιατί κυκλοφορείς έτσι, βάλε μέσα την κοιλιά σου»

Η Ιωάννα Σιαμπάνη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha Happy Day και αναφέρθηκε τα προσβλητικά μηνύματα που δέχτηκε μέσω Instagram για την εγκυμοσύνη της.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη μίλησε για τις ευτυχισμένες ημέρες που διανύει λόγω της εγκυμοσύνης της και εξέφρασε την επιθυμία να αγκαλιάσει το μωράκι της για να ολοκληρωθεί η ευτυχία της οικογένειάς της.

Επίσης αναφέρθηκε στη στενή φιλία που διατηρεί με την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ξεκαθάρισε πως μαζί της πλέον νιώθει σαν οικογένεια.

«Νιώθουμε ευτυχία και αγωνία.Έχουμε και τους φόβους μας, πρώτη φορά γονείς! Δεν ήθελα υφάσματα πάνω στην κοιλιά μου γιατί μου δημιουργούσαν φαγούρα.

Μου έλεγαν “κουραστήκαμε να βλέπουμε την κοιλιά σου, μη μας τη δείχνεις, δεν είσαι η πρώτη που έμεινε έγκυος” μέχρι ότι “είσαι χάλια, γιατί βγάζεις την κοιλιά σου έξω;”. Στο δρόμο μου έλεγαν “βάλε μέσα την κοιλιά σου, γιατί κυκλοφορείς έτσι;”. Κάποιες φορές ένιωσα άβολα!

Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχουμε πια και οικογενειακή σχέση. Το όνομα του γιου μου θα είναι του πεθερού μου που έχει φύγει από τη ζωή. Θα λέγεται Φώτης».