Ιωάννα Σιαμπάνη: Ποζάρει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της με μπικίνι

Συντάκτης: Newsroom

13 Σεπτεμβρίου 2022 16:00

Ιωάννα Σιαμπάνη: Ποζάρει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της με μπικίνι

Η Ιωάννα Σιαμπάνη μετρά αντίστροφα, καθώς σε λίγες ημέρες πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της λίγο πριν γίνει μητέρα για πρώτη φορά.

Να τονίσουμε, σε αυτό το σημείο ότι η Ιωάννα Σιαμπάνη περιμένει αγοράκι

Η ίδια μάλιστα δημοσίευσε νέες φωτογραφίες με μπικίνι δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ιωάννα Σιαμπάνη: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της

Η Ιωάννα Σιαμπάνη, η οποία είναι έγκυος, δέχθηκε τις τελευταίες ημέρες επικριτικά σχόλια από χρήστες του διαδικτύου επειδή δεν τους αρέσει το γεγονός ότι αναρτά φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η νεαρή σχεδιάστρια μόδας, Ιωάννα Σιαμπάνη, σε λίγες βδομάδες πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, που αποτελεί καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, έλαβε αρνητικά σχόλια επειδή έχει αναρτήσει στιγμιότυπα, στα οποία φαίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της.

Η Σιαμπάνη απάντησε στις επικρίσεις με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτήν έγραψε: «Ως πρόσωπο που εκτίθεμαι έχω μάθει να αποδέχομαι την κριτική είτε αυτή είναι καλόβουλη είτε όχι. Δεν συνηθίζω μάλιστα να απαντώ. Το να λαμβάνω όμως διαρκώς επικριτικά έως και σεξιστικά σχόλια και ιδιαίτερα από γυναίκες (στην πλειοψηφία τους ήδη μανούλες) σχετικά με το αν και πόσο προβάλλω την κοιλιά μου, και το τι κάνανε εκείνες αντίστοιχα ειλικρινά δεν το φανταζόμουν.

Διανύω μια από τις ομορφότερες και ταυτόχρονα απαιτητικές και δύσκολες περιόδους της ζωής μου και ευχαριστώ τον Θεό για αυτό που βιώνω. Αγαπώ κάθε στιγμή αυτής της περιόδου είτε εύκολη είτε δύσκολη και δεν νιώθω, όπως και καμιά δεν θα έπρεπε να νιώθω καμία ντροπή όταν δείχνω την κοιλίτσα μου.

Κορίτσια μου εσείς που είστε ήδη εγκυμονούσες ή εσείς που το ονειρεύεστε και κάποια στιγμή θα γίνετε να θυμάστε ότι αυτή η περίοδος ανήκει καταρχάς σε εσάς και το μωράκι σας και αποτελεί προετοιμασία για τη γνωριμία με τον έρωτα της ζωής σας.

Μπορείτε επομένως να είστε όπως θέλετε αρκεί να αρέσει σε εσάς! Μην ακούτε κανέναν και ιδιαίτερα ανθρώπους που αντί να στηρίζουν τις γυναίκες που αγαπούν ή προσπαθούν να αγαπήσουν τη διαρκώς μεταβαλλόμενη εικόνα τους με όλες της τις «ατέλειες» αφιερώνουν χρόνο να σχολιάσουν αρνητικά κάτι τόσο όμορφο και ιερό».