Ιωάννα Τούνη: Η εμπρόσθια και η οπίσθια -καταπληκτική- όψη της, με και χωρίς τον Νώντα Παπαντωνίου (φωτογραφίες)

Φωτιά και λάβρα λέμε! Εδώ και μέρες η Ιωάννα Τούνη και ο καλός της, Νώντας Παπαντωνίου, βρίσκονται στην Μύκονο κι απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Όπως είναι φυσικό, καθώς η γυναίκα είναι σκέτος… δυναμίτης, ο παπαράτσο τούς ακολουθεί κατά πόδας. Ο φακός του ciao.gr συνέλαβε την όμορφη ξανθιά απ’ την Θεσσαλονίκη με και χωρίς το αμόρε της, σε εμπρόσθια, υπέροχη στιγμή και σε ακόμα πιο καταπληκτική… οπίσθια.

Απολαύστε την με και χωρίς τον Νώντα της και ενφάς και στο behind.

TIP

Εδώ να σας πούμε κορίτσια, που θαυμάζετε κι άλλες ζηλεύετε τα αψεγάδιαστα -από φλοιό πορτοκαλιού- οπίσθιά της ότι η Ιωάννα δεν έχει τάση για κυτταρίτιδα. Βέβαια, είναι και πολύ νέα, κάτι που σαφώς παίζει ρόλο. Στο διά ταύτα, όταν παχαίνει, παίρνει κιλά στην κοιλίτσα, στα μπρατσάκια, γενικότερα στο πάνω μέρος του σώματος.

Και αυτό, όμως, πρέπει να το προσέχει, γιατί αν αφεθεί θα… τετραγωνοποιηθεί. Αν προσέξετε, στα ρετουσαρίσματα που κάνει στις λήψεις της, αδυνατίζει τη μέση της και γενικά φοράει κομμάτια που φροντίζει να τη λεπταίνουν σε αυτό το σημείο του σώματός της.

Βέβαια, στα gens της είναι να μην παχαίνει, αλλά από μια ηλικία και μετά ο μεταβολισμός αλλάζει. Όχι ότι δεν το ξέρει. Εξ ου και γυμνάζεται συστηματικά, για να μην «προδοθεί» κάποια στιγμή (απ’ το κορμί της). Το workout τής έχει γίνει συνήθεια, κομμάτι της ζωής της – και φαίνεται.

EXTRA TIP

Για τους παραπάνω λόγους, η Ιωάννα φροντίζει να κάνει περισσότερο εκγύμναση των κοιλιακών της!

View this post on Instagram

Ιωάννα Τούνη σόλο στην Μύκονο με το brazilian μπικίνι της και όλα τα βλέμματα, αναπόφευκτα, έπεσαν στο διασημότερο σημείο του κορμιού της: τα οπίσθιά της βεβαίως βεβαίως @j.touni 🔝 #mykonos #instabody #belladonna

A post shared by ciao magazine (@ciao.gr) on

View this post on Instagram

Ιωάννα Τούνη, μέρος δεύτερον με τον καλό της, μπασκετμπολίστα Νώντα Παπαντωνίου και ακόμα μια φορά κατάφεραν να τραβήξουν τα φλας υπό τον μυκονιάτικο ήλιο @j.touni @nodas_panadoniou👫 #mykonos

A post shared by ciao magazine (@ciao.gr) on