Ιωάννα Τούνη: Αγνώριστη μετά από την επέμβαση στη μύτη

Συντάκτης: Newsroom

1 Μαρτίου 2024 10:08

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέβασε μέσω story στο Instagram, βίντεο με την Ιωάννα Τούνη.

Οι δύο φίλες έκαναν βιντεοκλήση την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, λίγο μετά την επέμβαση που έκανε στη μύτη της, η instagrammer.

Το μοντέλο δείχνει σοκαρισμένο με το πρόσωπο της Ιωάννας Τούνη, η οποία είναι πρησμένη, με μώλωπες και γάζες.

«Σοκ, είναι σχεδόν καλά απλά χρειάζεται αρκετή ανάρρωση» έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο post που έκανε.

Δείτε το βίντεο

Αγνώριστη η Ιωάννα Τούνη μετά την επέμβαση στη μύτη

Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη μετά το χειρουργείο
Λίγες μέρες νωρίτερα, η Ιωάννα Τούνη  μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα βίντεο, με την ίδια να βρίσκεται στο κρεβάτι της κλινικής όπου έκανε την επέμβαση, με γάζες στην περιοχή στη μύτης της.

Δείτε το βίντεο

Η Ιωάννα Τούνη έκανε επέμβαση στη μύτη

Στο Instagram story που ανέβασε το βράδυ της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου, η Ιωάννα Τούνη έγραψε στους ακολούθους της «συμπεθέρες μου είμαι πτώμα, τα λέμε αύριο αν νιώσω καλύτερα», χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το αν η επέμβαση έγινε για ιατρικούς ή αισθητικούς λόγους.

Πριν από καιρό πάντως, η instagrammer είχε παραδεχτεί μέσω TikTok, ότι έχει κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη της, με ένα χιουμοριστικό βίντεο.

eqhrih

«Όταν κάποιος μου λέει ότι βρήκε μια ωραία φωτογραφία μου πριν κάνω πλαστική στη μύτη. Η ζωή μου όλη! Και το χειρότερο, θέλω να την ξανακάνω πλαστική κάποια στιγμή» έγραψε η Ιωάννα Τούνη. Την ίδια περίοδο, είχε αναρτήσει και ένα ακόμη κλιπ στο προφίλ της, χρησιμοποιώντας φίλτρο ποθ δείχνει την «ιδανική μύτη» στο πρόσωπό της.