Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε πότε θα γεννήσει

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

14 Δεκεμβρίου 2022 10:14

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε για την εγκυμοσύνη της και αποκάλυψε πότε θα φέρει τον γιο της στον κόσμο.

Η γνωστή Instagrammer Ιωάννα Τούνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» του Alpha και ρωτήθηκε για το νέο μέλος της οικογένειάς της που περιμένει η ίδια και ο σύζυγός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου. Αμφότεροι ανυπομονούν να έρθει η ώρα που θα κρατήσουν το παιδί τους στην αγκαλιά τους.

«Θα δούμε! Είμαστε στο μεταίχμιο… Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά», είπε η Τούνη.

Και πρόσθεσε: «Παιδιά, πολλά φιλάκια, καλές γιορτές. Πολλά φιλάκια στη Σταματίνα και σε όλο το team! Και εδώ είμαστε, στη γύρα».

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με το αν έχει άγχος για τοκετό, σχολίασε. «Έχω δημιουργικό άγχος… Τόσο, όσο».

Πρόσφατα, η Τούνη και ο Αλεξάνδρου μίλησαν για την εγκυμοσύνη και τον γάμο τους.

Οι δυο τους βρέθηκαν στα εγκαίνια γνωστού μαγαζιού στα βόρεια προάστια και ρωτήθηκαν για τη σχέση τους και τα πλάνα τους.

«Η εγκυμοσύνη είναι χαριτωμένη. Δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα, έχω ακόμα ανακατωσούρες και λίγους εμετούς. Πρήζω εδώ τον ήρωα όλη μέρα. Ο Δημήτρης είναι ο καλύτερος αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αντιλαμβάνεται τι ακριβώς συμβαίνει», ανέφερε αρχικά η Τούνη.

«Όταν χαλαρώνει το επαγγελματικό κομμάτι, ξυπνάνε οι ορμόνες και την πληρώνω εγώ» δήλωσε με τη σειρά του ο Αλεξάνδρου.

Σε ερώτηση για τον γάμο, η Τούνη δήλωσε: «Με κοιλιά δεν παντρεύομαι με τίποτα, μετά τη γέννηση ο γάμος. Οι ερωτήσεις που μου κάνετε, είναι οι ερωτήσεις που με στοιχειώνουν. Με τίποτα!».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να βρεθεί στην τηλεόραση, σημείωσε: «Ούτως ή άλλως με βλέπετε σπάνια στην τηλεόραση. Μάλλον ο Δημήτρης θα κάνει τηλεόραση κι εγώ με τον μπέμπη θα βλέπουμε και θα βαράμε παλαμάκια από τον καναπέ».

Σημειώνεται, τέλος, πως η Τούνη και ο Αλεξάνδρου υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης κάτι που η πρώτη αποκάλυψε μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.