Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε τα κιλά που έχει χάσει δώδεκα ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Ιανουαρίου 2023 12:01

Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της στο Instagram

Το σώμα της Ιωάννας Τούνη αρχίζει πλέον να επανέρχεται, σιγά σιγά, στα προ εγκυμοσύνης επίπεδα.

Η influencer και επιχειρηματίας, Ιωάννα Τούνη έφερε πριν από λίγες ημέρες στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον παρουσιαστή Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η Τούνη, από την ημέρα που ήρθε στη ζωή το πρώτο της παιδί, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τη νέα καθημερινότητα.

Χθες αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους την εικόνα του σώματός της μόλις δώδεκα ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της.

«Έχει 12 μέρες που γέννησα. Ήμουν 62 κιλά, έφτασα 78 και σήμερα το πρωί που ζυγίστηκα ήμουν στα 70 κιλά. Φαίνομαι ακόμα αρκετά πρησμένη, έχω χαλαρό δέρμα στην κοιλίτσα, αλλά, κάθε μέρα είμαι και καλύτερα», ανέφερε στο βίντεο που δημοσίευσε.

Παράλληλα, τόνισε πως ακόμη δεν έχει αρχίσει διατροφή – κάτι που σκοπεύει να κάνει το επόμενο διάστημα – ωστόσο χρησιμοποιεί αρκετές κρέμες.

 

Η Ιωάννα Τούνη έφερε, προ ημερών, το πρώτο της παιδί στον κόσμο και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον τοκετό.

Λίγο μετά την επιστροφή στο σπίτι με τον γιο της, η influencer απάντησε σε μερικές από τις ερωτήσεις που τις έχουν στείλει οι followers της.

«Γέννησα (…) προσπαθώ να προσαρμοστώ. Χθες πήρα εξιτήριο» είπε, αρχικά, και δήλωσε πως παρότι ήθελε να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό τελικώς έκανε καισαρική γιατί είχαν ήδη περάσει είκοσι ώρες.

«Με φυσιολογικό ήθελα και το προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Ήμασταν είκοσι ώρες και προσπαθούσαμε να γεννήσω φυσιολογικά αλλά η θέση του μωρού δεν μας βοήθησε πολύ εν τέλει.

Οπότε πήγαμε σε αναγκαστική καισαρική γιατί θα άρχισε να κινδυνεύει το μωρό και εγώ. Έπρεπε να βγει κάπως ο μικρός μπέμπης, που βγήκε με ζόρια», ανέφερε.

Η Τούνη ενημέρωσε, ακόμα, πως προσπαθεί να θηλάσει το μωρό, κάτι που αποδεικνύεται δύσκολο.

«Μέσα τον έχουμε με τον Δημήτρη (σ.σ. Αλεξάνδρου), κοιμάται. Τον θήλασα, θηλάζω, προσπαθώ δηλαδή, δεν είναι πολύ εύκολο», είπε.