Ιωάννα Τούνη: Ασταμάτητες οι αναρτήσεις στα social media! Εξαφανισμένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Συντάκτης: Newsroom

2 Αυγούστου 2022 11:45

Ιωάννα Τούνη: αποκάλυψε ποια θα είναι η νονά του παιδιού της

Δεν έχουν τέλος οι αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της με την ξανθιά influencer να χαρίζει μοναδικές στιγμές στους θαυμαστές της.

Η Θεσσαλονικιά influencer μονοπωλεί το ενδιαφέρον των followers της στο instagram με τα non stop βίντεο που ανεβάζεις τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media μιλώντας για την εγκυμοσύνη της.

Δύο βίντεο ανέβασε η Ιωάννα τούνη με τον κολλητό της φίλο να μιλάει για την απομόνωση της λόγω της εγκυμοσύνης της και για τα όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητά της.

Πάντως αυτό που εύκολα μπορεί κανείς να αντιληφθεί είναι ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι εξαφανισμένος από τα social media τις αγαπημένης του

«Αυτόν τον μήνα έχω γενέθλια στις 10 Αυγούστου, Λέων είμαι και κάθομαι και σκέφτομαι, Θεούλη μου σε παρακαλώ, μέχρι τα γενέθλιά μου να είμαι λίγο καλύτερα, να πάω κάπου έξω με τους φίλους μου, να κάνω κάτι, να σβήσω μια τεράστια τούρτα…» εξομολογήθηκε χθες η Ιωάννα Τούνη, η οποία επιθυμεί μέχρι τα γενέθλιά της να είναι καλύτερα!

Μάλιστα οι φίλοι της, της κάνουν συνεχώς παρέα στο σπίτι με τον κολλητό της Steve να την τρολάρει καθώς δεν αναγνωρίζει την νέα… εκδοχή της! Η Ιωάννα Τούνη ξαπλωμένη στον καναπέ και σκεπασμένη με κουβέρτα απάντησε στο τρολάρισμα «Η χαρά είναι μέσα μου, θα βγει κάποια στιγμή!».