Ιωάννα Τούνη: Bόλτα στη Γλυφάδα με τον γιο της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Φεβρουαρίου 2023 10:50

Ιωάννα Τούνη: Οι τρυφερές στιγμές με τον γιο της

Η Ιωάννα Τούνη απόλαυσε μία βόλτα στη Γλυφάδα με τον γιο της.

Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer Ιωάννα Τούνη ενημέρωσε τους followers της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το απόγευμα της Τετάρτης στη Γλυφάδα, μαζί με τον γιο της, τον οποίο έφερε στη ζωή πριν από περίπου δύο μήνες.

«Είχαμε γιατρό και τώρα είπαμε να πάμε και για ένα καφεδάκι. Why not; Ελπίζω να μου είναι φρόνιμος και να μη ζητάει να τον θηλάζω συνέχεια. Ελπίζω να το ζητήσει λίγο, ώστε να το βγάλουμε διακριτικά στη ζούλα», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη σε ένα από δύο βίντεο που δημοσίευσε από τον περίπατο.

 

Εμφανώς ενοχλημένη εμφανίστηκε προ ημερών η Τούνη από αρνητικά σχόλια που δέχθηκε από χρήστες του Instagram, για τον τρόπο που μεγαλώνει το παιδί της.

Η influencer Ιωάννα Τούνη, η οποία έγινε πρόσφατα μητέρα, ξέσπασε μετά από μηνύματα που έλαβε από διαδικτυακούς της ακόλουθους. Όπως προκύπτει από τα λεγόμενά της, της άσκησαν κριτική για τον χρόνο που αφιερώνει στον γιο της.

Είναι κάτι που έχει συμβεί και άλλες φορές. Φαίνεται πως τώρα πείραξε κάποιους επειδή δήλωσε πως θα ήθελε να αρχίσει και πάλι γυμναστήριο με συνέπεια να της γράψουν αρνητικά σχόλια.

Η ίδια δεν δίστασε να απαντήσει σε υψηλούς τόνους προς τους επικριτές της καθιστώντας σαφές ότι προσέχει πολύ το παιδί της.

 

«Μπλα, μπλα, μπλα ξεκινήσατε που αφήνω το παιδί. Παιδιά το παιδί το έχω μαζί μου όλη μέρα. Και γυμναστήριο που πήγα, το έχω μαζί μου δίπλα, έχω το καρότσι, έχω το μάρσιππο, έχω τα πάντα, πάνες, μωρομάντηλα, σκ…», είπε αρχικά η Τούνη.

Και πρόσθεσε: «Έχω τα πάντα μαζί μου. Δεν έχω κάποια γυναίκα να με βοηθάει. Δυστυχώς, δεν έχω ούτε τη μανούλα μου να με βοηθάει, οπότε αυτά. Παίρνω το μωρό παντού. Τι θα κάνω; Θα κάτσω σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου; Θα το βγάζω το μωρό που να χτυπιέστε, δεν με νοιάζει καθόλου τι λέτε. Αυτά».

Στη συνέχεια, είπε πως επρόκειτο να πάει να φτιάξει τα μαλλιά της, τα οποία της τραβάει ο μπέμπης, ενώ παράλληλα έδειξε και τα σημάδια από κάποιες γρατζουνιές που της έχει αφήσει ο μπέμπης στο σώμα της.

Η Τούνη, τέλος, έγραψε πάνω στο story της: «Επίσης μερικοί δεν έχετε άλλες σκοτούρες εδώ μέσα, παρά μόνο που αφήνω εγώ το παιδί μου; Πουθενά! Η μαμά του Δημήτρη μένει Πάτρα, την δική μου την έχασα πρόσφατα… και δεν θέλω σε αυτή την φάση γυναίκα να μου τον κρατάει! Το έχω μαζί μου συνέχεια. Ηρεμήσατε τώρα;».