Ιωάννα Τούνη: δείχνει τις αλλαγές στο σώμα της στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης (βίντεο)

Συντάκτης: Newsroom

30 Ιουλίου 2022 08:10

Ιωάννα Τούνη: δείχνει τις αλλαγές στο σώμα της στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης (βίντεο)

«Βλέπετε εσείς το μαγιό κι εγώ βλέπω το σώμα μου που έχει αλλάξει πάρα πολύ, για αυτό που είχα συνηθίσει. Ok, πολύ περίεργο». Είπε η Ιωάννα Τούνη για το σώμα της που αλλάζει λόγω της εγκυμοσύνης

Η Ιωάννα Τούνη σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το μωράκι της. Καρπό της σχέσης της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η γνωστή influencer παρατηρεί τις αλλαγές του σώματός της καθημερινά και δημοσιεύει αρκετά βίντεο με όσα της συμβαίνουν στον λογαριασμό της στο Instagram.

Πριν από λίγες ώρες κι ενώ δοκίμαζε και δημοσίευε φωτογραφίες από τη συλλογή μαγιό του καταστήματός της, έφτιαξε κι ένα βίντεο σχετικό με τις αλλαγές στο νούμερο ρούχων που φοράει πια. Αλλά και όσες αλλαγές έχει παρατηρήσει πάνω της.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, η κοιλίτσα της μπορεί να μην έχει φουσκώσει πολύ, όμως η μέση της έχει ανοίξει ήδη και υπάρχει λόγος, όπως εξήγησε.

«Με τα χίλια ζόρια σηκώθηκα από τον καναπέ να μου φτιάξει λίγο η διάθεση. Θέλω να σας δείξω το μαγιό μου. Βλέπετε εσείς το μαγιό, εγώ βλέπω το σώμα μου. Που έχει αλλάξει πάρα πολύ για αυτό που έχω εγώ συνηθίσει. Περίεργο! Πολύ περίεργο! Εγώ έχω φαρδύνει αρκετά εδώ πέρα στη μέση. Είχα πολύ στενή μεσούλα. Γιατί έμαθα ότι ανοίγουν τα κόκκαλα και όλα τα όργανα πηγαίνουν προς το πλάι, για να δημιουργηθεί το μπεμπίνι». Δήλωσε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο. Ενώ σε ένα άλλο εξήγησε ότι το στήθος της έχει μεγαλώσει αρκετά και από small νούμερο στα ρούχα φοράει πλέον medium.