Τούνη – Αλεξάνδρου: Η πρώτη επίσκεψη στον παιδίατρο με τον γιο τους

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

28 Ιανουαρίου 2023 09:52

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν την πρώτη επίσκεψη στον παιδίατρο για τον γιο τους, που ήρθε στη ζωή πριν από λίγες εβδομάδες.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο αμέσως μετά την επίσκεψη στον παιδίατρο.

«Καλημέρα. Έχουμε πάει το μπεμπάκι μας στον παιδίατρο για πρώτη φορά. Χαίρει άκρας υγείας. Φτύστε τον μην το ματιάσατε», ανέφερε η στην ανάρτησή της.

 

Το σώμα της Ιωάννας Τούνη αρχίζει πλέον να επανέρχεται, σιγά σιγά, στα προ εγκυμοσύνης επίπεδα.

Η influencer και επιχειρηματίας, Ιωάννα Τούνη έφερε πριν από λίγες ημέρες στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον παρουσιαστή Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η Τούνη, από την ημέρα που ήρθε στη ζωή το πρώτο της παιδί, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τη νέα καθημερινότητα.

Προ ημερών αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους την εικόνα του σώματός της μόλις δώδεκα ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της.

«Έχει 12 μέρες που γέννησα. Ήμουν 62 κιλά, έφτασα 78 και σήμερα το πρωί που ζυγίστηκα ήμουν στα 70 κιλά. Φαίνομαι ακόμα αρκετά πρησμένη, έχω χαλαρό δέρμα στην κοιλίτσα, αλλά, κάθε μέρα είμαι και καλύτερα», ανέφερε στο βίντεο που δημοσίευσε.

Παράλληλα, τόνισε πως ακόμη δεν έχει αρχίσει διατροφή – κάτι που σκοπεύει να κάνει το επόμενο διάστημα – ωστόσο χρησιμοποιεί αρκετές κρέμες.

 

Λίγο μετά την επιστροφή στο σπίτι με τον γιο της, η influencer απάντησε σε μερικές από τις ερωτήσεις που τις έχουν στείλει οι followers της.

«Γέννησα (…) προσπαθώ να προσαρμοστώ. Χθες πήρα εξιτήριο» είπε, αρχικά, και δήλωσε πως παρότι ήθελε να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό τελικώς έκανε καισαρική γιατί είχαν ήδη περάσει είκοσι ώρες.

«Με φυσιολογικό ήθελα και το προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Ήμασταν είκοσι ώρες και προσπαθούσαμε να γεννήσω φυσιολογικά αλλά η θέση του μωρού δεν μας βοήθησε πολύ εν τέλει.

Οπότε πήγαμε σε αναγκαστική καισαρική γιατί θα άρχισε να κινδυνεύει το μωρό και εγώ. Έπρεπε να βγει κάπως ο μικρός μπέμπης, που βγήκε με ζόρια», ανέφερε.