Τούνη – Αλεξάνδρου: Έκαναν την πρώτη βόλτα με το μωρό τους!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

21 Ιανουαρίου 2023 08:42

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αμέτρητα φιλιά στη φουσκωμένη κοιλίτσα της Ιωάννας Τούνη

Την πρώτη βόλτα με το μωρό τους έκαναν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δέκα ημέρες μετά τη γέννησή του.

Ο παρουσιαστής Δημήτρης Αλεξάνδρου μοιράστηκε με τους followers του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο με την influencer Ιωάννα Τούνη και τον γιο τους, ενώ ακούγεται να λέει: «Η πρώτη βόλτα για τη μαμά και το μπεμπάκι».

Ο ίδιος κρατά τα σκυλάκια της οικογένειας, ενώ η Τούνη προπορεύεται με το καρότσι του γιου τους.

O παρουσιαστής Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος βιώνει μία από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή του, απάντησε σε ερωτήσεις των διαδικτυακών του φίλων σχετικά με τον ερχομό του γιου του και τα πρώτα του συναισθήματα ως πατέρας αλλά και για τον τοκετό της αγαπημένης του, που δεν ήταν εύκολος.

«Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να περιγράψουν το συναίσθημα που νιώθεις εκείνη τη στιγμή που πιάνεις για πρώτη φορά το μωράκι στα χέρια σου. Αγαπάω πολύ τα παιδιά και χαιρόμουν για τους φίλους μου που έκαναν παιδάκια, αλλά ποτέ δεν μπορούσα να καταλάβω το πώς είναι να έχεις το δικό σου.

Μέχρι τη στιγμή που το έπιασα στα χέρια μου. Δεν θέλω να το αφήνω, θέλω να το μυρίζω, να το δαγκώνω, να το φιλάω.

Σου βγαίνει ένα συναίσθημα να του παρέχεις ασφάλεια και γενικά σου λείπει όσο και είσαι δίπλα του. Αυτά αισθάνομαι εγώ για αρχή», αποκάλυψε ο Αλεξάνδρου.

Και πρόσθεσε: «Η ζωή μας έχει αλλάξει σίγουρα προς το καλύτερο. Αυτό είναι και το νόημα της ζωής. Κάναμε μωρό και χαιρόμαστε πάρα πολύ για αυτό. Θέλει ένα πολύ καλό πρόγραμμα, κανείς δεν το ξέρει, κανείς δεν το γνωρίζει, το φτιάχνεις και πορεύεσαι με ευτυχία και χαμόγελο.

Εγώ άλλαξα την πρώτη πάνα. Σίγουρα αλλάζω πάνες και μου αρέσει πολύ. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να σε κατουράει ο γιος σου» ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον τοκετό της Τούνη, ο Αλεξάνδρου υπογράμμισε: «Η εμπειρία ήταν τρομερή στο τέλος. Ήταν ζόρικη, η Ιωάννα θυμάται τα μισά. Είχε 17 αιματοκρίτη για αυτό μπήκα και εγώ στο χειρουργείο, κανονικά απαγορεύεται.

Το φυσιολογικό είναι 40 για να μπεις χειρουργείο. Η εμπειρία του να ακούσεις το πρώτο κλάμα του παιδιού σου είναι, τι να πω…».