Τούνη – Αλεξάνδρου: Στη Σαντορίνη γιορτάζουν την επέτειό τους

Συντάκτης: Newsroom

28 Μαΐου 2022 15:00

Ιωάννα Τούνη: διαψεύδει τις φήμες για Αλεξάνδρου και με… βίντεο! Από το νοσοκομείο, μαζί σε πάρτι

Η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου γιορτάζουν την επέτειό τους στη Σαντορίνη.

Το ζευγάρι επέλεξε να περάσει ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο στη Σαντορίνη, κάτι το οποίο αποκάλυψε η ίδια η Ιωάννα Τούνη μέσα από το βίντεο που ανέβασε, στο Instagram της, από το αεροδρόμιο.

Να σημειώσουμε, ότι το ζευγάρι κλείνει ένα χρόνο σχέσης.

Η Ιωάννα Τούνη μάλιστα, δέχτηκε απανωτά μηνύματα από τους followers της που την ενημέρωναν πως πολλά ζευγάρια που επισκέπτονται την Σαντορίνη αργότερα, παντρεύονται ή χωρίζουν.

«Να πω σε αυτό το σημείο ότι αν χωρίσω θα σας κάνω όλους μπλοκ, Ευχαριστώ», απάντησε η Ιωάννα Τούνη δείχνοντας μερικά από τα μηνύματα που έλαβε.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Θέλω πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί, πιστεύω θα είναι θετική και η Ιωάννα Τούνη»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, που το τελευταίο καιρό είναι ζευγάρι με την influencer, Ιωάννα Τούνη, αποκάλυψε στην εκπομπή του Open την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί.

«Θέλω πάρα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί. Μου αρέσει να έχω πολλά παιδιά και αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω το δικό μου, είναι στα σχέδια μου το να μπορώ να έχω ένα παιδάκι ακόμη που να μην είναι βιολογικό να μην είναι δικό μου. Πιστεύω θετική σε αυτό θα είναι και η Ιωάννα Τούνη, σαν άνθρωποι είμαστε πολύ κοντά σε επίπεδο σκέψης» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η γνωριμία

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη είχαν πει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την γνωριμία τους:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο love story στην αρχή. Η συνέχεια ήταν καλύτερη και πιο μαγική. Η αρχή έγινε λίγο με social media. Η διεκδίκηση έγινε μέσω social. Απαντούσα, δεν απαντούσα», είπε η διάσημη influencer.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δήλωσε: «Το έπαιζε αδιάφορη. Είχαμε την κοινή μας φίλη, την Δήμητρα Αλεξανδράκη. Είχαμε μιλήσει λίγο, οπότε υπήρχε ένα πάτημα. Γενικά είχε ένα υφάκι».

Να σημειώσουμε, ότι το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του καθώς είναι πολύ ενεργό στα social και πιο πολύ στο Instagram, όπου ανεβάζουν κοινές τους φωτογραφίες από τα ταξίδια που κάνουν.

Επίσης, ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει πολλές φορές σε νυχτερινά κέντρα όπου διασκέδασαν , αντάλλαξαν «καυτά» φιλιά και αγκαλιές, δείχνοντας ότι είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Πηγή φωτογραφιών: NDP