Τούνη – Αλεξάνδρου: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Συντάκτης: Newsroom

9 Δεκεμβρίου 2022 14:59

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Την καλύτερη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη καθώς μετρούν αντίστροφα για την γέννηση του πρώτου τους παιδιού, καρπό του έρωτά τους.

Η Ιωάννα Τούνη μάλιστα, έκανε γνωστό μέσα από τα insta story της ότι υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο της

Δείτε την ανάρτηση

 

Τούνη – Αλεξάνδρου: Αποκαλύψεις για την εγκυμοσύνη και τον γάμο

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησαν για την εγκυμοσύνη και τον γάμο τους.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκαν στα εγκαίνια γνωστού μαγαζιού στα βόρεια προάστια και ρωτήθηκαν για τη σχέση τους και τα πλάνα τους.

«Η εγκυμοσύνη είναι χαριτωμένη. Δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα, έχω ακόμα ανακατωσούρες και λίγους εμετούς. Πρήζω εδώ τον ήρωα όλη μέρα. Ο Δημήτρης είναι ο καλύτερος αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αντιλαμβάνεται τι ακριβώς συμβαίνει», ανέφερε αρχικά η Τούνη.

«Όταν χαλαρώνει το επαγγελματικό κομμάτι, ξυπνάνε οι ορμόνες και την πληρώνω εγώ» δήλωσε με τη σειρά του ο Αλεξάνδρου.

Σε ερώτηση για τον γάμο, η Τούνη δήλωσε: «Με κοιλιά δεν παντρεύομαι με τίποτα, μετά τη γέννηση ο γάμος. Οι ερωτήσεις που μου κάνετε, είναι οι ερωτήσεις που με στοιχειώνουν. Με τίποτα!».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να βρεθεί στην τηλεόραση, σημείωσε: «Ούτως ή άλλως με βλέπετε σπάνια στην τηλεόραση. Μάλλον ο Δημήτρης θα κάνει τηλεόραση κι εγώ με τον μπέμπη θα βλέπουμε και θα βαράμε παλαμάκια από τον καναπέ».

Από εκεί και πέρα, πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε η Ιωάννα Τούνη, η οποία βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η influencer επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και εκτός από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες πραγματοποίησε την καθιερωμένη επίσκεψη στον γυναικολόγο της.

Η ίδια αποκάλυψε με Instagram Story πως αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας καθώς έχει θρομβοφιλία. Ως εκ τούτου, από σήμερα θα αρχίσει αγωγή και θα κάνει ενέσεις.

«Εντωμεταξύ πήγα στον γυναικολόγο και ένα update εγκυμοσύνης που δεν μου άρεσε καθόλου, έχω θρομβοφιλία, δεν το έχω πει. Δεν με πειράζει γενικά κάπου, αλλά τώρα με το μπεμπάκι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί.

Έπαιρνα μέχρι τώρα ειδικά χαπάκια, για να μην πήξει το αίμα, γιατί αυτό είναι θρομβοβιλία, ένα ενδεχόμενο να πήξει το αίμα και να μην μπορεί να τρέφεται η έγκυος και το μπεμπάκι, αν τα λέω και σωστά.

Απλά και λαϊκά, από αύριο ξεκινάω κάθε ημέρα να κάνω ενέσεις στην κοιλιά μου και δεν μου άρεσε καθόλου. Στεναχωρήθηκα. Θα σας ενημερώσω για το πώς είναι», ανέφερε σχετικά η Τούνη.