Ιωάννα Τούνη: Έξαλλη με τους «ξερόλες» που άσκησαν κριτική επειδή έφαγε σούσι

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

21 Αυγούστου 2022 10:15

Η επιλογή της Ιωάννας Τούνη να φάει σούσι με τους φίλους της, προκάλεσε την αντίδραση των ακολούθων της στο Instagram, στους οποίους πάντως η ίδια απάντησε σε υψηλούς τόνους.

Η influencer Ιωάννα Τούνη με την παρέα της -ανάμεσά τους και ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου- πήγαν για σούσι έπειτα από το μπάνιο που έκαναν το Σάββατο.

Η ίδια μοιράστηκε στιγμιότυπα από το γεύμα τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτό, όμως, είχε ως συνέπεια να λάβει εκατοντάδες μηνύματα από χρήστες που φαίνεται να μη συμφωνούσαν με την επιλογή της, μιας και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης απαγορεύεται η κατανάλωση ωμών τροφίμων.

 

Το περιεχόμενο των μηνυμάτων καθώς και το ύφος που ορισμένοι χρήστες χρησιμοποίησαν σε βάρος τους, ενόχλησαν σε μεγάλο βαθμό την Τούνη.

Έτσι, αποφάσισε να απαντήσει μέσω βίντεο, υποστηρίζοντας πως ναι μεν απαγορεύεται το ωμό σούσι ωστόσο υπάρχει και μαγειρεμένο σούσι, όπως αυτό που επέλεξε εκείνη να φάει.

Απάντησε σε όλους τους «ξερόλες», όπως τους αποκάλεσε, του Instagram.

«Μόλις έφτασα σπίτι και μου έχετε στείλει ένα κάρο μηνύματα, ‘γιατί σούσι στην εγκυμοσύνη’.

Παιδιά ναι, στην εγκυμοσύνη απαγορεύονται τα ωμά. Υπάρχει και μαγειρεμένο σούσι ξέρετε, είτε τηγανιστό, είτε στο φούρνο… Σούσι μαγειρεμένο.

Μπορώ να το φάω και αυτό πήρα και έφαγα. Μην ανησυχείτε για την υγεία μου, είμαι μια χαρά.

Ξέρω ότι είμαι έγκυος και ξέρω τι να αποφεύγω. Ευχαριστώ» ανέφερε μέσω stories της η Τούνη.

 

Η γνωστή influencer Ιωάννα Τούνη απασχολεί συχνά την επικαιρότητα, για διάφορους λόγους.

Πριν από λίγες ημέρες «ανέβασε» ένα βίντεο στο TikTok, το οποίο έχει να κάνει με την… πολιτική, κατά κάποιον τρόπο.

Καθισμένη στο μπαλκόνι, η Τούνη κοιτάζει την κάμερα και με βλέμμα γεμάτο απορία αναρωτιέται στο σύντομο βίντεό της: ποιος είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας;

Συγκεκριμένα, περιγράφει ένα υποθετικό σενάριο, στο οποίο βρίσκεται σε μια παρέα, κατά λάθος, η οποία συζητά για πολιτική, ενώ εκείνη δεν γνωρίζει και πολλά αφού δεν είναι σίγουρη ούτε για το ποιος είναι πρωθυπουργός.