Ιωάννα Τούνη: η αντίδρασή της στην τρυφερή αφιέρωση του Δημήτρη Αλεξάνδρου (βίντεο)

Συντάκτης: Newsroom

31 Ιουλίου 2022 08:50

Ιωάννα Τούνη: η αντίδρασή της στην τρυφερή αφιέρωση του Δημήτρη Αλεξάνδρου (βίντεο)

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της influencer, δείχνουν να είναι καλά μεταξύ τους. Αν και οι υποχρεώσεις τους έχουν πολλές φορές διαφορετικούς προορισμούς.

Ενώ η Ιωάννα Τούνη λόγω της κατάστασής της δεν μπορεί να ανταποκριθεί για ένα διάστημα σε όλα τα καλέσματα. Οπότε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παρουσιάζεται σε κάποιες εκδηλώσεις μόνος.

Οι δυο τους με ορισμένες κινήσεις έβαλαν τέλος στα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από έναν χρόνο σχέσης.

Ο Δημήτρης μέχρι τώρα ήταν λιτός στις δημοσιεύσεις του στο Instagram, οι οποίες περιορίζοντας σε επαγγελματικά post. Δεν είχε αναφέρει ως τώρα κάτι για την Ιωάννα και την εγκυμοσύνη. Χθες το απόγευμα όμως έκανε την έκπληξη.

Ο παρουσιαστής θέλησε να αφιερώσει ένα τραγούδι στην σύντροφό και μητέρα του παιδιού του, Ιωάννα Τούνη. Κι αυτό δεν ήταν άλλο από το νέο κομμάτι του Κωνσταντίνου Αργυρού, «Αφού σε βρήκα δε σ’ αφήνω». Με την Ιωάννα να ανταποκρίνεται αμέσως.

Η Ιωάννα Τούνη το έκανε repost στον δικό της λογαριασμό στο Instagram, με τη λεζάντα:«Χαχαχαχα, Το αγόρι μου, ο ερωτιάρης μου».

Όταν στη συνέχεια του βίντεο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου λέει ξεκάθαρα «Σ’αγαπάω» κοιτώντας την κάμερα, η Ιωάννα συνεχίζει στο ίδιο χιουμοριστικό στιλ. Λέγοντας ότι μιλάει για τον σκύλο του

«Που θα σε αφήσω εσένα; Τι θα κάνω εγώ με εσένα. Σ’ αγαπάω», ενώ παράλληλα φιλούσε τον σκύλο του, με την Ιωάννα Τούνη να σχολιάζει στα δικά της social media: «Για μια στιγμή νόμιζα λέει για εμένα… τελικά για τον σκύλο! Όλα καλά».