Ιωάννα Τούνη: «Η καριέρα μου ως influencer μάλλον κλείνει άδοξα κάπου εδώ»

Συντάκτης: Newsroom

24 Ιανουαρίου 2023 14:15

Ιωάννα Τούνη: «Η καριέρα μου ως influencer μάλλον κλείνει άδοξα κάπου εδώ»

H Ιωάννα Τούνη μοιράζεται τον χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους. Ωστόσο, το σπίτι τους στην Αθήνα δεν την βολεύει και τόσο πολύ για να ανεβάζει με άνεση τα stories της.

Όπως αποκάλυψε στο story που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη, είχε φροντίσει να διαμορφώσει μια γωνιά σε ένα δωμάτιο του σπιτιού έτσι ώστε να μπορεί να βγάζει σωστά τα stories της. Στο συγκεκριμένο δωμάτιο όμως, έχει μπει πλέον η κούνια του μωρού και τα πράγματά του, με αποτέλεσμα να μην έχει τον χώρο που χρειάζεται.

Η influencer αντιμετωπίζει με χιούμορ την κατάσταση και δημοσίευσε ένα story στο οποίο αναφέρει: «Αχ, η καριέρα μου ως influencer μάλλον κλείνει άδοξα κάπου εδώ. Αντίο».

https://www.youtube.com/watch?v=GFWbKoamuHc&t=1s

Ιωάννα Τούνη: «Προσπάθησα 20 ώρες για φυσιολογικό τοκετό αλλά πήγαμε σε αναγκαστική καισαρική»

Η Ιωάννα Τούνη έφερε, προ ημερών, το πρώτο της παιδί στον κόσμο και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον τοκετό.

Λίγο μετά την επιστροφή στο σπίτι με τον γιο της, η influencer Ιωάννα Τούνη απάντησε σε μερικές από τις ερωτήσεις που τις έχουν στείλει οι followers της.

«Γέννησα (…) προσπαθώ να προσαρμοστώ. Χθες πήρα εξιτήριο» είπε, αρχικά, και δήλωσε πως παρότι ήθελε να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό τελικώς έκανε καισαρική γιατί είχαν ήδη περάσει είκοσι ώρες.

«Με φυσιολογικό ήθελα και το προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Ήμασταν είκοσι ώρες και προσπαθούσαμε να γεννήσω φυσιολογικά αλλά η θέση του μωρού δεν μας βοήθησε πολύ εν τέλει.

Οπότε πήγαμε σε αναγκαστική καισαρική γιατί θα άρχισε να κινδυνεύει το μωρό και εγώ. Έπρεπε να βγει κάπως ο μικρός μπέμπης, που βγήκε με ζόρια», ανέφερε.

Η Τούνη ενημέρωσε, ακόμα, πως προσπαθεί να θηλάσει το μωρό, κάτι που αποδεικνύεται δύσκολο.

«Μέσα τον έχουμε με τον Δημήτρη (σ.σ. Αλεξάνδρου), κοιμάται. Τον θήλασα, θηλάζω, προσπαθώ δηλαδή, δεν είναι πολύ εύκολο», είπε.

Σε συνέχεια των stories της η Τούνη έδειξε το σώμα της στους διαδικτυακούς της φίλους.

«Κανένα σώμα δεν είναι τέλειο μετά τον τοκετό. Μη νιώθετε άσχημα. Απολαύστε το θαυματάκι που φέρατε στον κόσμο και με σωστή διατροφή και γυμναστική θα επανέλθετε σιγά σιγά εφόσον το θέλετε εσείς», έγραψε.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη ήρθαν αρκετά κοντά το καλοκαίρι του 2021, όταν ξέσπασαν και οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους. Οι κοινές διακοπές και οι φωτογραφίες πρόδωσαν τη σχέση τους, την οποία λίγο αργότερα επιβεβαίωσαν με τρυφερή ανάρτηση από το παθιασμένο τους φιλί.

Έδωσαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όταν αποφάσισαν να μιλήσουν ανοιχτά για τη σχέση τους.

«Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν ο συνδετικός κρίκος στο να έρθουμε πιο κοντά και να μιλήσουμε. Την ρώτησα τι άνθρωπος είναι η Ιωάννα. Ο πρώτος καιρός ήταν δύσκολος, γιατί είχα έρθει από έναν χωρισμό και η Ιωάννα το ίδιο. Ουσιαστικά θέλαμε να προστατεύσουμε και τις ζωές των άλλων ανθρώπων που είχαμε τότε σχέση. Και για το δικό μας καλό και των άλλων», δήλωσε ο Αλεξάνδρου.