Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη φωτογραφία μετά τον θάνατο της μητέρας της αγκαλιά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

22 Απριλίου 2022 10:55

Η Ιωάννα Τούνη στην πρώτη της φωτογραφία μετά από την απώλεια της μητέρας της αγκαλιά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου βαθιά στεναχωρημένη και καταρρακωμένη.

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη φωτογραφία μετά τον θάνατο της μητέρας της αγκαλιά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η Ιωάννα τούνη βρήκε καταφύγιο στην αγκαλιά του Δημήτρη Αλεξάνδρου ύστερα από την απώλεια της μητέρας της πριν από λίγες ημέρες η οποία έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο τους τελευταίους μήνες.

 

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη φωτογραφία μετά τον θάνατο της μητέρας της αγκαλιά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Με εμφανή τα σημάδια του πένθους και της ψυχικής κατάπτωσης η Ιωάννα Tούνη βρίσκεται στην αγκαλιά του αγαπημένου της αντιμετωπίζοντας την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την πρώτη στιγμή ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε στο πλευρό της αποχωρώντας ακόμα και από την εκπομπή στην οποία συμμετέχει το πρωί με την Κατερίνα Καινούργιου.

H Ιωάννα Tούνη δεν έχει κάνει ακόμα κάποια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλοντας να κρατήσει τις στιγμές του πένθους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Από την άλλη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε ένα post με φωτογραφίες από διακοπές με την αγαπημένη του και γράφοντας:

“Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και την αγάπη σας”

Η μητέρα της Ιωάννας  Τούνη έδινε μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο τους τελευταίους μήνες αναγκάζοντας ακόμα και την Θεσσαλονικιά influencer να αποχωρήσει από το show διάσημο justthe2ofus για να βρίσκεται στο πλευρό της κάθε λεπτό.

Ήδη έχει κάνει μία ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram λίγες ημέρες πριν η μητέρα της φύγει από τη ζωή θέλοντας να πείσει τους θαυμαστές της να ακολουθούν τα όνειρά τους και να βρίσκονται πάντα εκεί που υπάρχει το φως.