Ιωάννα Τούνη: Στέλνει το μήνυμα της σε όσους την μισούν

Συντάκτης: Newsroom

9 Σεπτεμβρίου 2022 11:28

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Φωτογραφίζει την εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη στις διακοπές τους στην Ύδρα

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε στην πρωινή εκπομπή Happy Day και απάντησε στους haters του διαδίκτυο που συχνά-πυκνά την βομβαρδίζουν με αρνητικά μηνύματα.

Η Ιωάννα Τούνη είναι από τα πρόσωπα μου του Instagram που δέχονται πολύ συχνά επιθέσεις και υβριστικά μηνύματα για τις αναρτήσεις τους αλλά και για την επιτυχία τους ως influencer.

Η ίδια μέχρι στιγμής έχει περίπου ένα εκατομμύριο followers και αρκετά συχνά έχει ανεβάσει βίντεο με απαντήσεις της σε όσους την βρίζουν

Φυσικά στην ερώτηση που της έγινε από το happy day απάντησε Και για αυτή την φυλή που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και αποκαλείται haters

«Ο κόσμος πολλές φορές ψάχνει να βρει πράγματα γιατί πολλές φορές δεν ξέρω, του φταίει η καθημερινότητά του, ενδεχομένως κάτι από τη μίζερη ζωή του και κάπου θέλει να ξεσπάσει. Οι κριτές οι «έξυπνοι» του πληκτρολογίου νομίζω είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει πολύ σήμερα.

Πολύ σπάνια θα μπω σε διαδικασία να κάνω block γιατί βαριέμαι. Αν ξεκινήσω να κάνω μπλοκ δεν θα έκανα κάτι άλλο μέσα στη μέρα μου. Επίσης, οι haters ανεβάζουν το engangment στα social media, οπότε ας υπάρχουν κι αυτοί. Όλα τα σχόλια βοηθούν στο engangment και τα αρνητικά. Οι haters να ξέρουν ότι και με αυτό τον τρόπο σε καλό μας βγαίνει παιδιά, οπότε δεν θα νικήσει η πικρία»