Ιωάννα Τούνη: Στο Μιλάνο στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, χωρίς τον Αλεξάνδρου

Συντάκτης: Newsroom

24 Σεπτεμβρίου 2022 13:44

Ιωάννα Τούνη: Στο Μιλάνο στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, χωρίς τον Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να ταξιδέψει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία!

Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Μιλάνο με τους φίλους της από την Θεσσαλονίκη, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έμεινε στην Αθήνα εξαιτίας των τηλεοπτικών του υποχρεώσεων στο Mega.

Η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε στην ιταλική μητρόπολη της μόδας με αφορμή το Fashion Week, όπως έκαναν κι άλλες celebrities της ελληνικής showbiz όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Μαριέττα Χρουσαλά.

Η εγκυμονούσα Ιωάννα απολαμβάνει τις βόλτες της στην Piazza del Duomo, λαχταριστές πίτσες και γλυκά ενώ έχει μαγευτεί από την υπέροχη ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική της πόλης!

Ιωάννα Τούνη: Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε στην εκπομπή Happy Day για την ζωή της, την εγκυμοσύνη της και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η διάσημη influencer δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της μιλώντας για τον ερχομό  του παιδιού της αλλά αποκάλυψε το ενδεχόμενο ενός γάμου.

«Έχω συνέλθει τώρα, δεν ήμουν καλά για μερικούς μήνες… Είναι λίγο περίεργο αλλά ο Δημήτρης μου είπε να πάω να πάρω τεστ εγκυμοσύνης γιατί είμαι έγκυος. Παίρνω ένα τεστ απλά για να του αποδείξω ότι δεν είμαι. Είχε ένστικτο, ήταν οι πρώτες τρεις βδομάδες. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Δεν ξέρω τι κόλπα έκανε. Ένιωσα πολύ περίεργα, ήρθαν μαζεμένα πολλά. Είχε φύγει η μαμά μου πρόσφατα και έπρεπε να διαχειριστώ πολλά. Αποδιοργανώθηκα, μου ήρθε απότομο. Είναι πολύ όμορφο, ήθελα και εγώ και ο Δημήτρης παιδιά αλλά ήταν αναπάντεχο. Ο Δημήτρης είναι πλασμένος για να γίνει μπαμπάς.

Με συγκίνησες πρωί πρωί. Τη λατρεύω τη μαμά μου. Τον ίδιο μήνα έχασα τη μαμά μου και έμεινα έγκυος. Μέσα μου θέλω να πιστεύω ότι η μαμά μου δεν ήθελε να με αφήσει μόνη μου και μου έστειλε ένα μωράκι να ξέρω ότι με αγαπάει και να νιώθω ότι έχω κάτι πολύ σημαντικό και δικό μου.

Βίωσα την εγκυμοσύνη μου πολύ διαφορετικά από αυτό που περιγράφουν. Είχα αναγούλες, αιμορραγίες, μπήκα στο νοσοκομείο, είχα λιποθυμίες, είχα τα πάντα, ήμουν ράκος σωματικά. Αυτή τη στιγμή πάει πολύ καλά η εγκυμοσύνη. Νιώθω ότι είναι κατακριτέο να πει μία έγκυος ότι δεν περνάει καλά στην εγκυμοσύνη της. Σε κοιτάνε λες και είσαι αχάριστη».