Ιωάννα Τούνη: Τραγουδά σύνθημα του Ολυμπιακού στο μωρό της!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

17 Φεβρουαρίου 2023 12:00

Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της στο Instagram

Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα ακόμη βίντεο με τον μικρό της γιο, στον οποίο τραγουδάει σύνθημα του Ολυμπιακού!

H influencer Ιωάννα Τούνη και o σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου μοιράστηκαν ακόμη ένα βίντεο με το λίγων μηνών γιο τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο δεύτερος απαθανάτισε την αγαπημένη του τη στιγμή που έλεγε σύνθημα του Ολυμπιακού έχοντας το μωρό στην αγκαλιά της.

Όπως φαίνεται, το μοντέλο προσπαθεί να… μυήσει από τώρα τον γιο του στην αγαπημένη του ομάδα και έβαλε την Τούνη να του τραγουδήσει το γνωστό σύνθημα «Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό».

Εκείνη ανταποκρίθηκε, όμως κάποια στιγμή έκανε λάθος στα λόγια. Τότε ο Αλεξάνδρου της έκανε παρατήρηση με χιούμορ και η ίδια απάντησε: «Δεν πειράζει, σιγά σιγά».

«Πρέπει να μαθαίνουμε σωστά στον μικρούλη, Ολυμπιακός από κούνια» της απάντησε ο Αλεξάνδρου.

Από εκεί και πέρα, η Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν την επιλογή του νονού του γιού τους.

Η influencer Ιωάννα Τούνη και ο σύντροφός της και παρουσιαστής, Δημήτρης Αλεξάνδρου, οι οποίοι πρόσφατα έγιναν γονείς, έχουν αρχίσει τις προετοιμασίες για την βάφτιση του μωρού τους.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Happy Day» στον Alpha, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει πρόταση στον Γιώργο Μανίκα προκειμένου να βαφτίσει τον γιο τους και πλέον αναμένει την απάντησή του.

«Έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα της κουμπαριάς. Αυτή η ιδέα δεν έχει πέσει από τους followers μόνο. Φαίνεται πως ο Δημήτρης έχει κάνει ήδη πρόταση στον Γιώργο Μανίκα να τους βαφτίσει το παιδί που απέκτησε με την Τούνη και ο Γιώργος είναι στη διαδικασία που το σκέφτεται πολύ», ανέφερε σχετικά στην εκπομπή η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Ο Γιώργος Μανίκας είναι καταπληκτικό παιδί, χαμηλών τόνων, είναι πολύ καλός μπαμπάς και ενδιαφέρεται πολύ για τον γιο του», ανέφερε από την πλευρά της, η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία τον γνωρίζει καλά.

Πάντως, ο Μανίκας δήλωσε πρόσφατα ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα βαφτίσει το μωρό.