Ιωάννα Τούνη: Βίντεο με το μωρό της να κλωτσάει στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

31 Οκτωβρίου 2022 11:06

Ιωάννα Τούνη: Τα πρώτα λόγια μετά την πρόταση γάμου από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Ιωάννα Τούνη, η οποία δημοσίευσε βίντεο με το μωράκι της κλωτσάει.

Η γνωστή influencer Ιωάννα Τούνη και ο αγαπημένος της Δημήτρη Αλεξάνδρου περιμένουν με ανυπομονησία της έλευση του μωρού τους, το οποίο θα είναι αγόρι.

Πριν από μερικές εβδομάδες η Τούνη είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της αναφέροντας πως το μωράκι έχει ήδη αρχίσει να κλωτσάει.

«Σας έχω πει ότι το μωράκι κλωτσάει και το νιώθω κανονικότατα; Το έχουν νιώσει και το αγόρι μου και η κολλητή μου. Καλά, όταν αρχίσει να κλωτσάει και με το ποδαράκι, θα σας το δείξω να δείτε τι περίεργα που φαίνεται», είχε αναφέρει στο Ιnstagram.

Η influencer κράτησε τον λόγο της και δημοσίευσε σχετικό βίντεο: «Δεν σας έχω δείξει ακόμη τις κλωτσιές που μου δίνει ο μπέμπης όλη μέρα… παρατήρησε να δεις. Δεν είναι σοκ; Όχι δεν πονάει είναι περίεργο τρυφερό συναίσθημα», σημείωσε η Τούνη.

https://www.youtube.com/watch?v=Y3A5KXiWEvg

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Αλεξάνδρου έκανε πρόταση γάμου στην Τούνη στο ταξίδι τους στη Βενετία με την ίδια να ποζάρει με ένα υπέροχο μονόπετρο.

Η τελευταία, μάλιστα, τόνισε ότι υπάρχει και βίντεο, το οποίο δεν είναι έτοιμη ακόμα να το μοιραστεί μιας και κάθε φορά που το βλέπει συγκινείται πάρα πολύ!

«Πρώτη φορά ακούω κι εγώ μαζί σας τον Δημήτρη να μιλάει για την πρόταση. Εν τω μεταξύ επειδή έγινε πάνω στην γόνδολα πάνω στην οποία εγώ είχα κανονίσει εκείνη την στιγμή να κάνω φωτογράφιση, καλά έχουμε φωτογραφίες εννοείται, αλλά η φωτογράφος έχει βγάλει με το κινητό της βίντεο. Δεν είμαι ακόμα έτοιμη να το μοιραστώ μαζί σας. Κάποια στιγμή θα το δούμε, μπορεί να το βάλω» είπε η Τούνη χαρακτηριστικά στο βίντεο της!

Πάντως, στη δεδομένη χρονική στιγμή τα σχέδια του γάμου έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα αφού το ζευγάρι έχει επικεντρωθεί στις προετοιμασίες για την υποδοχή του μωρού του.