Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η πρώτη ανάρτησή της μετά τις φήμες ότι χώρισε με τον Πάνο Βλάχο

Συντάκτης: Newsroom

13 Σεπτεμβρίου 2022 16:15

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η πρώτη ανάρτησή της μετά τις φήμες ότι χώρισε με τον Πάνο Βλάχο

Εδώ και αρκετούς μήνες κυκλοφορεί η φήμη πως ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας δεν είναι μαζί.

Ωστόσο κανείς από τους δυο δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει τα όσα γράφονται.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μάλιστα, έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgram

«Σεπτέμβρης: ο μήνας που το αυτοκίνητο γίνεται ντουλάπα για να ταιριαζεις σε όλες τις θερμοκρασίες, με ετοιμοπόλεμες ομπρέλες, άσχετα που θα την ξεχάσεις και θα βραχείς ούτως η άλλως, με μαλλιά που ανεβοκατεβαίνουν και με κουνούπια, είτε ειναι Σεμπτεμβρης είτε Γενάρης γιατί δε νιώθουν πια! Ήρθαν για να μείνουν!», έγραψε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Χώρισαν μετά από 13 χρόνια Πάνος Βλάχος & Ιωάννα Τριανταφυλλίδου;

Μια εικόνα χίλιες λέξεις λέει ο λαός και όταν είδαν τον Πάνο Βλάχο μόνο στον γάμο της Φωτεινής Αθερίδου οι κακές γλώσσες είπαν πολλά.

Αν και δεν ήταν πότε από τα ζευγάρια που “φώναζαν” την σχέση τους μπροστά στις κάμερες ή μέσω των social media. Από το 2009 ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου πορεύονται μαζί στην ζωή και μάλιστα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα έφυγαν από την Ελλάδα, χτίζοντας μια καριέρα στην Αμερική.

Τον τελευταίο καιρό έχουν επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους μάλλον… χώρια! Η αλήθεια είναι πως φήμες διαδίδονταν εδώ και καιρό στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz αλλά… κανείς δεν ήθελε να το πιστέψει και δικαίως αφού ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια! Κοινές εμφανίσεις, όμως, τον τελευταίο χρόνο δεν είχαμε, κοινές αναρτήσεις επίσης…

Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε με τις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες που – μάλλον – έδειξαν το ολοφάνερο: Ο Πάνος Βλάχος είναι ξανά μόνος.

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Φωτεινής Αθερίδου (δείτε εδώ φωτογραφίες από το νυφικό της) με λίγους και καλούς καλεσμένους. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο ηθοποιός αλλά… ασυνόδευτος!

Ο Πάνος Βλάχος έφτασε στο κτήμα Μελισσουργού μόνος και χωρίς όρεξη και αμέσως κάποιοι έκαναν λόγο για χωρισμό. Βέβαια και στο παρελθόν είχαν χωρίσει αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι η αγάπη τους ήταν μεγαλήτερη από τις διαφορές τους.

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν γιατί δύσκολα κάποιος από τους δυο θα μιλήσει. Βέβαια ο Πάνος Βλάχος σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα στην νεα τηλεοπτική σειρα του ΑΝΤ1 «Εκτός υπηρεσίας». Ενώ με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είχαν φύγει στην Αμερική για να κινηγήσουν το όνειρο τουσ αφληνοντασ την ηδη πετυχημένη «Μουρμούρα».