Εύη Ιωαννίδου: Από το Μιλάνο, στην Πόλη με τον “Ντάνο” (βίντεο+φωτογραφία)

15 Μαΐου 2019 12:59

“Είμαι τόσο περήφανη και ευλογημένη για αυτή τη δουλειά.. Μετά από τόσο κόπο,πάθος και συγκίνηση.. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα μαζί τους γι αυτό το συγκινητικό project…”, έγραψε η Εύη Ιωαννίδου στο Instagram ποστάροντας ένα βίντεο που δείχνει την ίδια και τον “Ντάνο”. Κατά κόσμον, Γιώργο Αγγελόπουλο.

Πρόκειται για βίντεο-κλιπ στο οποίο συνεργάστηκαν και το απόλαυσαν. Εδώ, όμως, να πούμε ότι η Εύη, που μας συστήθηκε ως η… αλαζόνας -ψέματα δεν λέμε, σόρι Ευμορφίλη, όπως βαφτίστηκε- παίκτρια του GNTM έχει φύγει απ’ την Ελλάδα εδώ και καιρό, χαράσσοντας νέα πορεία.

Μην έχοντας καμία επαφή ούτε με τους κριτές του παιχνιδιού (Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου κλπ.), αλλά ούτε και με άλλες παίκτριες -εξάλλου, το τρίο Μέγκι, Εύη, Μικαέλα είχε “σπάσει” και πριν το φινάλε του μοντελοριάλιτι- βλέπει ανοιχτούς ορίζοντες στην πρωτεύουσα της ιταλικής μόδας.

TIP

Όσο για τη σχέση της με τους κονεσέρ της Ελλάδας, παραμένει δυνατή με πολύ συγκεκριμένους, όπως για παράδειγμα με τον αγαπημένο Μιχάλη Λαβδιώτη. Για δείτε την στον φακό του, είναι θεσπέσια. Γεια σου Μιχάλη (μας), φιλάκια!

Ντονατέλλα Αδάμου