Ιωάννης Απέργης: «Ο Γιάννης Μπέζος ερχόταν στο γύρισμα και μας ρωτούσε αν πληρωθήκαμε και αν φάγαμε»

Συντάκτης: Newsroom

28 Ιανουαρίου 2023 14:30

Ιωάννης Απέργης: «Ο Γιάννης Μπέζος ερχόταν στο γύρισμα και μας ρωτούσε αν πληρωθήκαμε και αν φάγαμε»

Στην εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε μία συνέντευξη ο Ιωάννης Απέργης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε τον Γιάννη Μπέζο αλλά και το άγχος που έχει για τον γιο του.

«Ο κύριος Μπέζος είναι ένας συνεργάτης που θα λείψει, όταν αποφασίσει να σταματήσει. Είναι μια αγκαλιά στα νέα παιδιά. Ερχόταν στο γύρισμα και μας ρωτούσε αν πληρωθήκατε και φάγατε. Μα άλλαξε catering. Είναι προστατευτικός. Σου δίνει την σκυτάλη, αλλά όταν σου την δίνει δεν παρατά το χέρι του, πάει μαζί σου μέχρι να σιγουρευτείς ότι την έχεις γραπώσει καλά την ευκαιρία για την δουλειά. Εννοείται, όπως όλοι οι άνθρωποι, αν δεν είσαι καλός στην δουλειά σου, δεν θα ασχοληθεί. Μπορεί όταν τελειώσει το επεισόδιο κι έχει ατάκα, να στην δώσει και να πει κλείστε επάνω του. Ποιος άλλος το κάνει αυτό;» είπε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Απέργης για τον Γιάννη Μπέζο.

«Μια ατάκα της μάνας μου, που έχω υιοθετήσει είναι το ίδιο χώμα θα μας σκεπάσει όλους. Ζήσε καλά, πες μια καλή κουβέντα, μια καλημέρα. Ναι φυσικά έχω άγχος μην αντιμετωπίσει ο γιος μου συμπεριφορές λόγω της καταγωγής. Ο γιος μου είναι φίλος μου. Ήμουν από αυτούς, που ήθελε ένα παιδί από πολύ μικρός, αλλά ήξερα τι ευθύνες έχει. Ήμουν σε παράσταση και δεν είδα την πρώτη μέρα που περπάτησε. Θέλω πολύ να υιοθετήσω παιδί και γιατί όχι και δύο και τρία» συμπλήρωσε ο Ιωάννης Απέργης.

Αντώνης Ρέμος – Γιάννης Μπέζος: Γιατί δεν πήγαν στη δίκη του Φιλιππίδη – Ποιος έκλεισε το τηλέφωνο στη γυναίκα του

H ξαφνική κόντρα του Γιάννη Μπέζου με τον Πέτρο Φιλιππίδη μπορεί να ξένισε πολλούς αλλά έχει αρχή και τέλος. Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και ο Αντώνης Ρέμος…

Είναι γνωστή η κουμπαριά του Πέτρου Φιλιππίδη με τον Γιάννη Μπέζο. Αυτό που ίσως είναι λιγότερο γνωστό, είναι η φιλία που είχαν ο Αντώνης Ρέμος με τον πρωταγωνιστή. Τι πιο φυσιολογικό λοιπόν ο Φιλιππίδης να απευθυνθεί για βοήθεια στην περιπέτειά του και σε αυτούς.

Όλα άρχισαν πριν από ένα μήνα, περίπου. Τότε η σύζυγος του Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, επικοινώνησε προσωπικά και τον Μπέζο και τον Ρέμο και τους παρακάλεσε να παρευρεθούν τουλάχιστον στη δίκη αν δεν μπορούν να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης για συμπαράσταση έτσι ώστε ο Φιλιππίδης να μπορέσει να αντιστρέψει το κλίμα με την παρουσία του κουμπάρου του και του φίλου του, δύο τόσο λαοπρόβλητων και αγαπητών σε ευρύ κοινό προσώπων.

Αντώνης Ρέμος: «Τον πάτερ Αντώνιο που τον ξέρω λίγο, αλλά έχω την καλύτερη άποψη»

Και οι δύο ήταν αρνητικοί. Είπαν να βοηθήσουν όσο θέλει η οικογένεια σε οικονομικό επίπεδο αλλά επ’ ουδενί δεν θα πλησιάσουν τη δικαστική αίθουσα για ευνόητους λόγους.

Και αν το χώνεψε για τον Ρέμο, από τον Μπέζο ο Φιλιππίδης δεν μπόρεσε με τίποτα να το καταπιεί αφού μετά από την άρνηση ο πρωταγωνιστής έκλεισε το τηλέφωνο στη σύζυγό του, πράγμα που εξόργισε περισσότερο τον κατηγορούμενο και ακολούθησε ό,τι ακολούθησε.

Ο Μπέζος παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εκπομπή «late night» με την Αθηναΐδα Νέγκα. Ο ηθοποιός θέλησε, μάλιστα, να κάνει σαφή τοποθέτηση για την πρόσφατη αναφορά σε εκείνον στην απολογία του Φιλιππίδη.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών, είχε πει στην απολογία του: «Εγώ είμαι αγαπητός, δεν είμαι σαν τον Μπέζο, μυστήριος, με έχουν στις καρδιές τους. Γιατί οι καταγγέλλουσες ήρθαν σε μένα;».

Ο Μπέζος με τη σειρά του σημείωσε: «Δεν με ξαφνιάζει τίποτα και δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι στη διαδικασία της δίκης, είναι μια απολογία και δεν θα έκανα κανένα σχόλιο, ούτε και έκανα κανένα σχόλιο. Θέλω να πω όμως ότι δεν με ξαφνιάζει τίποτα γιατί οι άνθρωποι, ο καθένας είναι ξεχωριστός. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί».

Ο ηθοποιός, που φέτος έχει αναλάβει ρόλο παρουσιαστή με την εκπομπή «Ό,τι αγαπώ», πρόσθεσε: «Εγώ δεν αισθάνθηκα ότι σύρθηκα από κανέναν. Δεν μπορεί να με σύρει εύκολα και δεν θα με σύρει εύκολα. Δεν είναι αυτό όμως το ζητούμενο. Για αυτό και δεν ήθελα να ασχοληθώ με αυτό για να μη ρίχνω νερό σε έναν μύλο που αναπαράγει τέτοια πράγματα. Δηλαδή έχουμε πολύ πιο βασικές ανάγκες και προβλήματα στα οποία δεν δίνουμε σημασία».