Ιωάννης Παπαζήσης: «Είδα το γιο μου και είπα ‘Οκ ωραίος είναι. Βγήκα έξω και έκανα τσιγάρο’»

1 Φεβρουαρίου 2022 20:15

Ιωάννης Παπαζήσης: «Είδα το γιο μου και είπα 'Οκ ωραίος είναι. Βγήκα έξω και έκανα τσιγάρο'»

Το Στούντιο 4 υποδέχτηκε τον ηθοποιό Ιωάννη Παπαζήση, ο οποίος μίλησε για τη δουλειά του και για τη σχέση του με τον γιο του που είναι σχεδόν επτά ετών.

Ιωάννης Παπαζήσης: «Είδα το γιο μου και είπα ‘Οκ ωραίος είναι. Βγήκα έξω και έκανα τσιγάρο’».

Όταν ήρθε στη ζωή ο γιος του

«Το παιδί μου ήρθε στις 10 Αυγούστου του 2015. Ήρθε τυχαία στη ζωή μου, ήταν ό,τι πιο ευχάριστο γιατί εγώ ήθελα πάντα να κάνω παιδί. Ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Ήταν το πιο ωραίο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου, το να γίνω πατέρας.

Δεν ένιωσα τίποτα όταν γεννήθηκε. Όταν πήγα στο μαιευτήριο με όλο αυτό το άγχος και την αγωνία και είδα τον γιο μου για να νιώσω αυτό που λένε: “Όταν δεις τον γιο σου θα κατουρηθείς, τελείωσε”. Εγώ δεν έπαθα τίποτα. Τον είδα και είπα: Οκ ωραίος είναι. Βγήκα έξω και έκανα τσιγάρο».

Δεν του αρέσει να μιλάει για τα προσωπικά του

«Δεν νιώθω καθόλου ευχάριστα να μιλάω για τα προσωπικά μου, δεν μου αρέσει. Το ότι έχω μιλήσει δημόσια για τη μητέρα του παιδιού μου, θα το έκανα μέχρι να πεθάνω. Θεωρώ το πιο σημαντικό πράγμα τη μητρότητα και θεωρώ ότι είμαι πάρα πολύ τυχερός που στη δική μου ζωή μητέρα του παιδιού μου είναι η Βανέσα. Είναι μια σπουδαία μάνα. Δεν έχω τύψεις ως πατέρας. Δεν είμαι ο μπαμπάς που δεν έχω δώσει ώρες από αμέλεια. Θα έδινα για το παιδί μου τα πάντα. Αν ήμουν στη Νέα Υόρκη και μου έλεγε ο μικρός «Μπαμπά θέλω να σε δω τώρα» και έκλαιγε, θα γυρνούσα από τη Νέα Υόρκη».

https://youtu.be/-UzXzF_kIHs