Ιωάννης Παπαζήσης: «Είμαι πραγματικά σε μια όμορφη φάση της ζωής μου»

Συντάκτης: Newsroom

20 Ιουνίου 2022 09:40

Ιωάννης Παπαζήσης: «Είμαι πραγματικά σε μια όμορφη φάση της ζωής μου»

Ο Ιωάννης Παπαζήσης κάθισε στον καναπέ του Καλύτερα δε γίνεται και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για τα επαγγελματικά του θέματα και ξεκαθάρισε τους λόγους για τους οποίους κρατά την προσωπική του ζωή κρυφή.

Παράλληλα, ο Ιωάννης Παπαζήσης δέχτηκε να παίξει με την παρουσιάστρια γεμίζοντας τον αέρα της εκπομπής με «μπιπ» για τις εκφράσεις που χρησιμοποιούσε στις απαντήσεις του.

Οι λόγοι που δεν μιλά για την προσωπική του ζωή

«Είναι μεγάλη η κουβέντα που αφορά στην προσωπική ζωή του καθενός. Τελευταία έχω αλλάξει λίγο άποψη και έχω αποφασίσει ότι με όλα αυτά που γίνονται και όλη την αλλαγή που βιώνουμε όλοι μας. Με το #metoo κτλ, ότι η στάση του να προφυλάσσεις την προσωπική ζωή σου είναι ένα θέμα πολύ σοβαρό. Εδώ είμαστε τηλεόραση, δεν είμαστε μόνοι μας, αν θέλετε ελάτε σπίτι μας να σας πω τα πάντα». Είπε αρχικά ο Ιωάννης Παπαζήσης.
«Είναι ένα παράξενο θέμα που χρειάζεται πολύ σεβασμό. Το σκέφτομαι και για το θέμα του παιδιού. Ειδικά τώρα που υπάρχει το διαδίκτυο και ό,τι λες μένει και ίσως παρεξηγείται. Αλλάζουν οι εποχές και αλλάζει και η άποψή σου. Καλύτερα να μείνουμε στο επαγγελματικό γιατί οι εποχές αλλάζουν και καλώς συμβαίνει αυτό».
Τέλος, ο Ιωάννης Παπαζήσης πρόσθεσε: «Οι επιλογές είναι δικές μου, τα λάθη είναι δικά μου και τα απολαμβάνω όλα στη ζωή μου και είμαι πραγματικά σε μια όμορφη φάση της ζωής μου».

Πάντως, δεν θέλησε να πει για μία ακόμη φορά τίποτα σχετικά με τη σχέση του με την Αναστασία Παντούση. Οι φήμες δίνουν και παίρνουν και λένε ότι ο ηθοποιός με τη συμπρωταγωνίστριά του στο Κόκκινο Ποτάμι είναι ζευγάρι, αλλά εκείνος κρατά κλειστό το στόμα του.

Για τον ρόλο του στη σειρά Ψέματα, που ξεκινά στο επόμενο επεισόδιο είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπαίνω αυτή την εβδομάδα με διπλό επεισόδιο στη σειρά! Γνώρισα ανθρώπους που που πολύ καιρό ήθελα να συνεργαστώ μαζί τους. Όπως ο Χρήστος ο Λούλης θεωρώ ότι είχαμε πολύ καλές σκηνές.

Πραγματικά αξίζει τον κόπο να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει παρακάτω γιατί δεν τελειώνει… Αυτό που θα γίνει στην πορεία με το δικό μου ρόλο νομίζω ότι δεν το περιμένει και δεν το φαντάζεται κανείς! Γίνεται χαμός! Με το τελευταίο επεισόδιο, αυτό που είδαμε είναι ότι γυρίζει μπροστά-πίσω η σειρά. Δηλαδή εγώ, διαβάζοντας το σενάριο, δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να δω την ξένη σειρά. Κι είχα μείνει δύο μέρες με το στόμα ανοιχτό!»