Ιωάννης Παπαζήσης: η πρώτη ανάρτηση μετά τα δημοσιεύματα περί χωρισμού«Η αγάπη είναι μια μεγάλη λέξη για να την πιάνεις στο στόμα σου…….»

5 Απριλίου 2021 21:33

Ιωάννης Παπαζήσης: η πρώτη ανάρτηση μετά τα δημοσιεύματα περί χωρισμού«Η αγάπη είναι μια μεγάλη λέξη για να την πιάνεις στο στόμα σου.......»

Ο Ιωάννης Παπαζήσης έκανε την πρώτη ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram μετά από την βόμβα που έσκασε σήμερα για τον χωρισμό του.

Τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό του Ιωάννη Παπαζήση και της Βανέσσας Αδαμοπούλου έπεσαν σαν κεραυνός στον χώρο της showbiz. Αυτό είναι ένα γεγονός που έφερε στο επίκεντρο την προσωπική ζωή του για την οποία πλέον γνωρίζουμε ελάχιστα. Ο Ιωάννης Παπαζήσης άλλωστε πάντα μιλούσε με φειδώ για τα προσωπικά του.

Μπορεί ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια να έχουν χαράξει διαφορετική πορεία και να μην μένουν πλέον μαζί. Αυτό που πάντα θα τους ενώνει και θα αποτελεί μοναδική προτεραιότητα είναι ο 6 χρόνων γιος τους.

Για την ώρα, κανείς από τους δύο, δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τα όσα γράφτηκαν μέχρι στιγμής. Αν και αρκετοί φαίνεται να είχαν… υποψιαστεί τον χωρισμό του ζευγαριού και μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media.

Τόσο η Βανέσσα Αδαμοπούλου, όσο και ο Ιωάννης Παπαζήσης απέφευγαν εδώ και καιρό τις κοινές τους φωτογραφίες, κάνοντας αναρτήσεις αγάπης για τον μονάκριβο γιο τους.

Ο γνωστός ηθοποιός πάντως, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha, Αγγελική, ανέβασε στο Instagram ένα τρυφερό βίντεο από την παραλία με τον γιο του, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα.

https://www.instagram.com/p/CNQgpEthNr3/?utm_source=ig_web_copy_link