Ιωάννης Παπαζήσης: Παραδέχεται πρώτη φορά τη σχέση του με την Αναστασία Παντούση – «Είμαστε μαζί και είμαστε καλά»

Συντάκτης: Newsroom

27 Νοεμβρίου 2022 10:31

Ιωάννης Παπαζήσης: Παραδέχεται για πρώτη φορά τη σχέση του με την Αναστασία Παντούση – «Είμαστε μαζί και είμαστε καλά»

Τη σχέση του με την Αναστασία Παντούση παραδέχτηκε για πρώτη φορά ανοιχτά ο Ιωάννης Παπαζήσης στη συνέντευξη που έδωσε στη εφημερίδα Reallife.

Είστε από τους ανθρώπους που δεν εκθέτουν την προσωπική τους ζωή χωρίς, όμως, να κρύβεστε.

Νιώθω συνειδητοποιημένος πλέον με τη ζωή μου μέσα στο κοινωνικό σύνολο και στη δουλειά που κάνω. Έχω απομυθοποιήσει πάρα πολλά πράγματα και νιώθω καλά. Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Δεν έχω να πω τίποτα, από την άλλη. Έχω μια πολύ θετική ανταπόκριση σε οποιαδήποτε ερώτηση.

Σας κάνουν συχνά διάφορες αδιάκριτες ερωτήσεις, αλλά εσείς απαντάτε με χαμόγελο. Να τολμήσω να ρωτήσω κι εγώ για τη σχέση σας με τη συνάδερφό σας Αναστασία Παντούση;

Θα πω αυτό που λέμε κι εγώ κι η Αναστασία: Είμαστε καλά κι ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ναι, είμαστε μαζί κι είμαστε καλά!

Αναστασία Παντούση: «Είμαι ερωτευμένη με τον Παπαζήση, αλλά νιώθω άβολα να μιλάω γι’ αυτό»

Αναστασία Παντούση: «Είμαι ερωτευμένη με τον Παπαζήση, αλλά νιώθω άβολα να μιλάω γι’ αυτό»

Αναστασία Παντούση ήταν καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά και δήλωσε ερωτευμένη με τον Ιωάννη Παπαζήση.

«Ισχύει ότι δε θέλω πολύ τις συνεντεύξεις. Νιώθω με κάποιο τρόπο ότι κρίνομαι και αυτό δεν είναι ωραίο, είναι λίγο άβολο. Είμαι ένας ειλικρινής άνθρωπος και στις συνεντεύξεις σκέφτομαι τι θα πω, πως θα το πω… Δεν είναι ότι φοβάμαι απλώς πολλές φορές τα λόγια που λες μπορεί να μεταδοθούν αλλιώς… Κάπως χάνεις τον εαυτό σου. Δε ξέρω ακριβώς πως να το εξηγήσω».

«Η σχέση μου με τις γυναίκες είναι καλή. Δόξα τω Θεώ έχω συνεργαστεί με όμορφες γυναίκες και δεν έχω πάρει αυτό το κακό και ανταγωνιστικό βλέμμα. Και το ψεύτικο επίσης, αυτό το χαμόγελο που ναι, είμαστε καλά αλλά από πίσω βγαίνει το μαχαιράκι. Ευτυχώς δεν το έχω νιώσει αυτό. Ούτε συμπεριφορές άσχημες έχω αντιμετωπίσει. Ίσως κάποια στιγμή κατάλαβα ότι κάποιες ενέργειες ήταν αρνητικές. Ένιωθα λίγο άβολα. Από γυναίκα το ένιωσα αυτό. Ήταν τα βλέμματα αυτά τα ψεύτικα που σου είπα πριν. Αλλά ήταν για πολύ μικρό χρονικό διάστημα».

«Είμαι ερωτευμένη και είμαι πολύ καλά. Δε θέλω να μιλάω για το αγόρι μου γιατί είναι ένας φαύλος κύκλος για μένα αυτό. Αν αρχίσεις και μιλάς, μετά θα έρθουν κι άλλες ερωτήσεις και εγώ κάπως θέλω να το κρατάω για μένα. Αναγκάζεσαι κάπως, αυτό έχω καταλάβει. Αναγκάζεσαι να μιλήσεις για την προσωπική σου ζωή και με ενοχλεί λίγο αυτό. Ξεκίνησα να λέω ότι δε θέλω να μιλάω γιατί πραγματικά δε θέλω»!

«Μετά ερχόντουσαν οι ερωτήσεις πιο πολλές και λέω, οκ δεν είναι κάτι, ας μιλήσουμε. Μετά γίνεται ένας ντόρος που δεν τον μπορώ εγώ. Δε θα ήθελα η αναγνωρισιμότητα να έρθει μέσω της σχέσης μου. Δε μπορώ να μπω στη διαδικασία να μοιραστώ πράγματα τόσο προσωπικά. Με όποιον και αν ήμουν το ίδιο θα έκανα. Νιώθω άβολα. Δεν έχω να κρύψω κάτι»!