Ιρίνα Σέικ: Ποια είναι η σχέση της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ μετά τον χωρισμό τους;

4 Μαρτίου 2021 21:00

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό ELLE, η Irina Shayk.

Το πανέμορφο μοντέλο μίλησε για την κόρη της με τον Bradley Cooper, Lea de Seine Cooper, ενώ αναφέρθηκε και στον ηθοποιό.

Συγκεκριμένα η Irina Shayk, αποκάλυψε ότι οι δύο τους έχουν αναλάβει από κοινού την επιμέλεια του παιδιού τους, ενώ διατηρούν μεταξύ τους πολύ καλές σχέσεις.

«Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί είναι αξιοσημείωτο γεγονός το να έχεις καλές σχέσεις με τον πατέρα του παιδιού σου για την σωστή ανατροφή του.

Όταν είμαι με την κόρη μου, είμαι 100% η μητέρα της, και όταν είναι με τον πατέρα της είναι 100% ο μπαμπάς της. Το να είσαι γονιός δεν δέχεται εκπτώσεις».

Ενώ συμπλήρωσε:

«Δεν ασχολούμαι με το τι συμβαίνει στον κόσμο. Ειλικρινά είμαι τόσο απασχολημένη με την ανατροφή της κόρης μου που δεν μπορώ. Αν θέλουν να γράψουν άρθρα για εμένα θα το κάνουν είτε ασχολούμαι είτε όχι.

Κάνουν απλά την δουλειά τους. Εγώ εστιάζω στους ανθρώπους που αγαπώ και είναι κοντά μου. Τα υπόλοιπα είναι απλά θόρυβος στα αυτιά μου».

Να υπενθυμίσουμε πως η Irina Shayk και ο Bradley Cooper χώρισαν το 2019 μετά από 4 χρόνια σχέσης, ενώ έφεραν στον κόσμο την κόρη τους, τον Μάρτιο του 2017.