Η Ειρήνη Ερμίδου αποκάλυψε τη δυάδα του GNTM (φωτογραφίες)

15 Δεκεμβρίου 2018 13:51

Γράφαμε πριν λίγο και για πολλοστή φορά πως, παρά τις αντιδράσεις για το ότι η Εύη Ιωαννίδου, δεν θα βρίσκεται στον τελικό του GNTM, την ξέρουμε την τελική τετράδα. Τώρα, όμως, μάθαμε και τη δυάδα. Και, ναι, επιβεβαιωθήκαμε. Ξανά.
Στο στόρι, όμως. Έχουμε πει ότι στην τετράδα θα είναι οι Εβελίνα Σκίτσκο, Άννα Αμανατίδου, Ειρήνη Καζαριάν και Μαριάννα Παινέση. Και ότι σαφώς πιο όμορφη απ’ όλες είναι η Μαριάννα. Απ’ την αρχή, βέβαια, του παιχνιδιού, οι κριτές δείχνουν μια προτίμηση στην Εβελίνα. Φαίνεται λες και αυτό το κορίτσι και να κάνει λάθη, πάλι σε καλό τής βγαίνουν.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Εμείς και η Σταματίνα Τσιμτσιλή λέμε πως αυτή θα είναι η νικήτρια του παιχνιδιού. Οι πληροφορίες μας συγκλίνουν. Κι επιβεβαιωνόμαστε, καθώς τώρα η δίμετρη Ειρήνη Ερμίδου κατά λάθος αποκάλυψε τη δυάδα του τελικού. Με ποια, λοιπόν, θ’ αναμετρηθεί η… Εβελίνα; Με την Ελληνοαρμένισσα Ειρήνη Καζαριάν. Ουσιαστικά, η Ειρήνη τις «έδωσε» στα social media. Κι αν πήγε να τα «μπαλώσει» μετά, who cares… H είδηση προέκυψε. Όσο για τη νικήτρια, Εβελίνα «δαγκωτό».