Ηρώ Σαΐα: Η ανάρτηση για τα 15 χρόνια σχέσης με τον Σταύρο Ξαρχάκο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

19 Οκτωβρίου 2022 09:32

O Σταύρος Ξαρχάκος και η Ηρώ Σαΐα συμπλήρωσαν δεκαπέντε χρόνια κοινής πορείας, τα μισά εκ των οποίων είναι παντρεμένοι.

O σπουδαίος συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος και η τραγουδίστρια Ηρώ Σαΐα αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια, ενώ έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια αφού πριν από έξι χρόνια απέκτησαν δίδυμα.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των δεκαπέντε χρόνων της σχέσης τους, η Σαΐα προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια ζωγραφιά που έφτιαξε το ένα από τα δυο τους παιδιά καθώς και μια κοινή της φωτογραφία από το παρελθόν με τον Ξαρχάκο και έγραψε:

«Ακριβώς 15 χρόνια μαζί και ακριβώς 7,5 χρόνια γάμου σήμερα και η ζωγραφιά αυτή είναι η κατάληξη. Υγεία να έχουμε μαέστρο, να παίρνουμε δύναμη από τις ομορφιές, να αντέχουμε».

Πολλοί από τους followers της Σαΐα έσπευσαν να τους ευχηθούν τα καλύτερα.

Ανάμεσά τους και η Σμαράγδα Καρύδη. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έγραψε στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση: «Να είστε πάντα ευτυχισμένοι ❤️❤️❤️❤️».  

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iro Saia (@irosaia4)

Ο Ξαρχάκος και η Σαΐα είναι χαμηλών τόνων και απόντα πιο όμορφα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου.

Παντρεύτηκαν το 2015 στη Βάρκιζα, σε μια ρομαντική τελετή έπειτα από τρία χρόνια σχέσης. Τα δίδυμα παιδιά τους, Σταύρος και Μαρία – Ιζόλδη γεννήθηκαν το 2016 και όπως είναι φυσικό δεν εμφανίζονται συχνά.

Ωστόσο, το καλοκαίρι στο πλαίσιο της τιμητικής εκδήλωσης που έγινε για τον μουσικοσυνθέτη και μαέστρο, κατά την οποία του απένειμε τιμητική πλακέτα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και τραγούδησε η γυναίκα του κομμάτια που του τα αφιέρωσε, ο μικρός Σταύρος και η μικρή Μαρία – Ιζόλδη βρέθηκαν εκεί, φθάνοντας μαζί με τη μητέρα τους.

Στην εκδήλωση που έγινε στο Άλσος Περιστερίου και την οργάνωσε ο τοπικός δήμος, τραγούδησαν επίσης ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος.