Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Έχω έρθει για να αφήσω το δικό μου στίγμα – Είναι αστείο να με συγκρίνουν με τη Βίκυ Καγιά»

19 Οκτωβρίου 2021 09:00

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Έχω έρθει για να αφήσω το δικό μου στίγμα - Είναι αστείο να με συγκρίνουν με τη Βίκυ Καγιά»

Η κριτής του GNTM 4 ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast @Star. Μίλησε για την πρόταση που δέχτηκε για να συμμετάσχει στο GNTM 4 και την απόφασή της να επιστρέψει στην Ελλάδα και να δεχτεί.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Έχω έρθει για να αφήσω το δικό μου στίγμα – Είναι αστείο να με συγκρίνουν με τη Βίκυ Καγιά».

Η μεγάλη απόφαση για την επιστροφή

«Το GNTM είναι κάτι πολύ καινούριο και πρωτόγνωρο για εμένα. Ήταν μια πρόκληση που την αγκάλιασα. Δεν μπορούσα να το φανταστώ αυτό πριν ένα χρόνο. Είναι κάτι εντελώς καινούργιο και διαφορετικό. Για κάποιο λόγο και πόσο μάλλον με την παρέα που έχουμε δημιουργήσει με τα παιδιά που τα ξέρω, είναι σαν να το κάνω καιρό. Γνωριζόμαστε χρόνια κι ήταν σημαντικό για εμένα για να γίνω μέλος αυτού του πράγματος».

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να κάνω τηλεόραση” ανέφερε και η πρώτη σκέψη της όταν έγινε η πρόταση ήταν “Πρέπει να συγκεντρωθώ, να μαζέψω τα πράγματά μου για να γυρίσω γρήγορα στην Αθήνα γιατί δεν είχαμε και τον χρόνο. Ήταν θετική η πρώτη σκέψη γιατί οι κουβέντες που έκανα ήταν με ανθρώπους που με έκαναν να νιώσω πάρα πολύ άνετα και ότι αυτό το βήμα είναι τώρα η σωστή στιγμή να το κάνω. Φυσικά, έχει να κάνει και με τη δουλειά μου. Αν δεν είχε να κάνει, δεν ξέρω αν θα το έκανα. Αν είχε γίνει το βήμα πριν χρόνια, γιατί είμαι πολλά χρόνια μοντέλο, δεν θα το έκανα. Τώρα ένιωθα έτοιμη».

«Ήταν πολύ δύσκολα». Είπε, ενώ για τη σύγκριση με την Βίκυ Καγιά σημείωσε: «Αυτό είναι αστείο να υπάρχει μια σύγκριση με έναν άνθρωπο που είναι τόσα πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Καταλαβαίνω ότι μπορείς να πεις πως φεύγει ένα πρόσωπο, έρχεται ένα άλλο, άρα αυτόματα θα κάνουμε μια σύγκριση. Το να γίνει μια σύγκριση με έναν άνθρωπο που είναι τόσα πολλά χρόνια στο χώρο, νομίζω ότι είναι λίγο περίεργο. Το καταλαβαίνω εν μέρει, απλά θεωρώ ότι εγώ έχω έρθει με τη δική μου την εμπειρία στο χώρο αυτά τα χρόνια και με τη δική μου ματιά και ζώντας έξω που καλώς ή κακώς τα βλέπεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Κι έχω έρθει για να αφήσω το δικό μου στίγμα».