Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

16 Σεπτεμβρίου 2022 10:45

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη και βρίσκεται σε σχέση.

Με αφορμή μία έξοδό της, το μοντέλο Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και προχώρησε σε αποκάλυψη που αφορά την προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως βρίσκεται σε σχέση και πως είναι ερωτευμένη.

Έχει τύχει να μου αρέσει κάποιος λίγο παραπάνω λόγω αρώματος. Έχω σύντροφο και είμαι ερωτευμένη», ανέφερε η Παπαβλασοπούλου.

Στη συνέχεια μίλησε για το «Greece’s Next Top Model» λέγοντας: «Δεν ξέρω αν θα μου λείψει το ‘GNTM’. Κάποια πράγματα σίγουρα μου λείπουν.

Είμαι εδώ για να κάνω κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να εξελίσσομαι και μου αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικά πράγματα.

Οπότε αυτό κρατάω. Θεώρησα δεν υπήρχε χώρος για εμένα στο ‘GNTM’».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αποκάλυψε πως ξεκίνησε στο «GNTM», ενώ τελικά διαπίστωσε πως ήταν κατά μεγάλο του μέρος ριάλιτι. Πράγμα που δεν της άρεσε καθόλου.

«Το σκέφτηκα. Ήταν θετική η σκέψη μου από την αρχή. Το είδα αρκετά θερμά. Ήθελα κι εγώ λίγο… Γενικά τα σκέφτομαι πάρα πολύ τα πράγματα, τα υπεραναλύω.

Είχα και τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων που εμπιστεύομαι. Καθίσαμε, τα συζητήσαμε, τα είδαμε όλα.

Ήταν κάτι που ήταν να γίνει τη σωστή στιγμή, Επειδή μένω μόνιμα στην Αμερική από το 2010 μου ήταν λίγο δύσκολο να πάρω την απόφαση να τα μαζέψω και να φύγω.

Τελικά δεν το έκανα. Μάζεψα λίγα», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια ανέφερε: «Άλλαξε κατά πολύ η καθημερινότητά μου. Ουσιαστικά ήρθα εδώ, κάθισα για πάρα πολύ καιρό.

Έπρεπε κάπως να βολευτώ σε μια νέα πραγματικότητα. Που δεν την είχα ζήσει για πολλά χρόνια σ’ αυτό το βαθμό. Άλλο να έρχεσαι για διακοπές …

Στην πορεία είδα ότι το ‘GNTM’ είναι ριάλιτι. Δεν με τράβηξε το ριάλιτι σε αυτό το show. Με τράβηξε το στοιχείο της μόδας, της δημιουργίας, με τα παιδιά».