Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Ως προς τι εννοεί η Βίκυ Καγιά την ολική επαναφορά στο GNTM;»

4 Μαΐου 2022 10:45

GNTM - Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Αν υπάρξει συνέχεια στο GNTM θα ήθελα να συνεχίσω...»

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έδωσε την δική της απάντηση στην Βίκυ Καγιά ύστερα από την επιστροφή της στο ριάλιτι μόδας Next Top Model.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Ως προς τι εννοεί η Βίκυ Καγιά την ολική επαναφορά στο GNTM;»

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στην κάμερά της εκπομπής Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε στο καρφί που πέταξε η Βίκυ Καγιά ύστερα από την επιστροφή της στο Next Top Model και την μαζική αποχώρηση σχεδόν όλων των μελών της κριτικής επιτροπής του ριάλιτι μοντέλων.

«Τα συναισθήματα για το GNTM είναι λίγο μεικτά. Δεν έχω κάποια πικρία που δεν θα είμαι στον επόμενο κύκλο γιατί αυτό που έκανα μου άρεσε πολύ. Το σόου ήταν κάτι το οποίο το είδα σαν μεμονωμένο οπότε κοιτάζω μπροστά. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο αλλά συζητάω διάφορα πράγματα και υπάρχουν διάφορες ιδέες για μελλοντικά τηλεοπτικά πρότζεκτ.

Ολική επαναφορά που ανέφερε η Βίκυ Καγιά στο GNTM ως προς τι θα γίνει; Δηλαδή όλοι οι προηγούμενοι, πες εγώ εντάξει που ήμουν στην τελευταία σεζόν, έχουν φύγει. Νομίζω μόνο ο Γιώργος Καραάβας έχει μείνει. Δεν ξέρω, ίσως να εννοοούσε τα παιδιά που θα είναι μόνο κορίτσια. Μάλλον αυτό θα εννοούσε.

Έχω δεχθεί ζήλια σε σχέση μου, νομίζω σε αρκετούς ανθρώπους έχει συμβεί, και δεν το μπορώ καθόλου. Μετατρέπει τη σχέση σε τοξική από το ξεκίνημα της οπότε και δεν μπορεί να συνεχίσει. Βεβαίως και ήταν αιτία χωρισμού αν και έπαιξε ρόλο η απόσταση στη δική μου περίπτωση»

Η Βίκυ Καγιά επέστρεψε στο ριάλιτι μόδας Next Top Model και σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ η απαίτηση της ήταν να αποχωρήσουν όλοι από την κριτική επιτροπή ώστε να δώσει έναν αέρα ανανέωσης στο ήδη κουρασμένο concept του Star.