Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Στην πορεία είδα ότι το GNTM είναι ριάλιτι – Δεν με τράβηξε»

23 Απριλίου 2022 20:15

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Στην πορεία είδα ότι το GNTM είναι ριάλιτι - Δεν με τράβηξε»

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αποκάλυψε πως ξεκίνησε στο GNTM, ενώ τελικά διαπίστωσε πως ήταν κατά μεγάλο του μέρος ριάλιτι. Πράγμα που δεν της άρεσε καθόλου

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Στην πορεία είδα ότι το GNTM είναι ριάλιτι – Δεν με τράβηξε».

Γιατί αποφάσισε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να έρθει στην Ελλάδα για το GNTM

«Το σκέφτηκα. Ήταν θετική η σκέψη μου από την αρχή. Το είδα αρκετά θερμά. Ήθελα κι εγώ λίγο… Γενικά τα σκέφτομαι πάρα πολύ τα πράγματα, τα υπεραναλύω. Είχα και τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων που εμπιστεύομαι. Καθίσαμε, τα συζητήσαμε, τα είδαμε όλα. Ήταν κάτι που ήταν να γίνει τη σωστή στιγμή, Επειδή μένω μόνιμα στην Αμερική από το 2010 μου ήταν λίγο δύσκολο να πάρω την απόφαση να τα μαζέψω και να φύγω. Τελικά δεν το έκανα. Μάζεψα λίγα».

«Άλλαξε κατά πολύ η καθημερινότητά μου. Ουσιαστικά ήρθα εδώ, έκατσα πάρα πολύ καιρό. Έπρεπε κάπως να βολευτώ σε μια νέα πραγματικότητα. Που δεν την είχα ζήσει για πολλά χρόνια σ’ αυτό το βαθμό. Άλλο να έρχεσαι για διακοπές».

Τελικά δεν μπόρεσε να αποφύγει τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά

«Υπήρχαν στιγμές που ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Φαντάζομαι οτιδήποτε έχει να κάνει με αρνητικά σχόλια, όσο χαλαρός και άνετος να είσαι με τον εαυτό σου και αυτό που έχεις κάνει, θα υπάρξουν στιγμές που θα το σκεφτείς, θα σε πειράξει, θα στεναχωρήσει. Όπως και να έχει είναι κάτι που εμείς τα μοντέλα το έχουμε περάσει πολύ. Οπότε αυτά τα φίλτρα τα είχα δημιουργήσει πολλά χρόνια πριν».

«Επειδή έκατσα και τα σκέφτηκα όλα αυτά για τη σύγκριση στο κομμάτι της Βίκυς Καγιά, το να φτάνεις να έχεις ένα τέτοιο ξεκίνημα, να είναι η πρώτη μου φορά τηλεοπτικά σε ένα prime time show στην Ελλάδα και μετά από έναν άνθρωπο που έχει χτίσει χρόνια σε αυτό το show, έχει χτίσει μια ταυτότητα και συν τα χρόνια που είναι στην τηλεόραση, το να φτάνουν σε σημείο να σε συγκρίνουν και να λένε ότι εμάς μας αρέσει και να σε βάζουν δίπλα-δίπλα για εμένα είναι πολύ σημαντικό γιατί είμαι στο ξεκίνημά μου. Οποιοσδήποτε θα χαιρόταν να υπάρχει σύγκριση με κάποιον πιο φτασμένο και έχει περισσότερη εμπειρία. Τελικά ήταν κάτι πολύ ευχάριστο όλο αυτό». Σχολίασε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Για ένα ακόμη τηλεοπτικό βήμα είπε

«Πάντα με πολλή σκέψη. Δεν ξέρω τι θα έκανα. Ίσως είμαι λίγο πιο συγκεκριμένη σαν άνθρωπος. Υπάρχουν κάποιες ιδέες και συζητάω κάποια πράγματα αλλά είναι σε πολύ αρχικό στάδιο και δεν ξέρω. Σίγουρα είναι πολύ ενδιαφέρον αυτά που ακούω».

«Στην πορεία είδα ότι το GNTM είναι ριάλιτι. Δεν με τράβηξε το ριάλιτι σε αυτό το show. Με τράβηξε το στοιχείο της μόδας, της δημιουργίας, με τα παιδιά». Σημείωσε η Ισμήνη Παπαβρασοπούλου.

Προφανώς η δουλειά είχε κόστος στην προσωπική της ζωή

«Ποτέ δεν ήταν εύκολο. Και πριν το show. Έτσι έχω περάσει την ενήλικη ζωή μου. Είναι ένα τίμημα. Είναι αυτό που λες παίρνω κάτι αφήνω κάτι. Η ζυγαριά αλλάζει όσο περνούν τα χρόνια […] Είμαι καλά».