Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση της Ιθάκης μέσα από τα τυριά Ithaca’s Poem του Χρύσανθου Καραβία, φτιαγμένα με μεράκι και σεβασμό στην παραδοσιακή τέχνη του νησιού. Χρησιμοποιούνται μόνο φρέσκο, ντόπιο γάλα από πρόβατα και κατσίκια της Ιθάκης, για να δημιουργηθούν τυριά που συνδυάζουν τη γεύση, την ποιότητα και την αυθεντικότητα.
Κατσένο: Ένα λευκό τυρί φτιαγμένο από φρέσκο αιγοπρόβειο γάλα, με ήπια γεύση και απαλή υφή. Λαζαρέτο: Φτιαγμένη από αιγοπρόβειο γάλα, είναι μια μοναδική γραβιέρα 24μηνης ωρίμανσης με έντονα, βαθιά αρώματα.
Γραβιέρα με γάλα γαϊδούρας: Μια πλούσια σε γεύση γραβιέρα, ιδανική για το γιορτινό τραπέζι.
Τσεμπέρης: Ένα λευκό τυρί που ωριμάζει σε σπηλιές, προσφέροντας μια μοναδική γεύση με έντονη προσωπικότητα και βάθος.
Blue Cheese – Evmeos: Ένα σπάνιο μπλε αλειφωτό τυρί από παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα, το οποίο ωριμάζει για δύο μήνες σε ελεγχόμενο περιβάλλον.