Σπύρος Φωκάς: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του
Άλλη μία μάχη για την υγεία του δίνει ο Σπύρος Φωκάς τις τελευταίες μέρες. Ο ηθοποιός νοσηλεύεται στην Εντατική ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται διαρκώς η […]
5 Οκτωβρίου 2021 15:30
Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα ο Δημήτρης Γεωργαλάς.
Ο ηθοποιός απάντησε και για τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη, τονίζοντας πως έπαθε σοκ όταν άρχισαν να “σκάνε” οι καταγγελίες.
«Με τον Λιγνάδη συνεργαστήκαμε πρόπερσι στον Οιδίποδα Τύραννο, δεν είχα αντιληφθεί τίποτα. Σοκαριστήκαμε όλοι όταν ακούσαμε όλα αυτά, πάθαμε σοκ.
Δεν μπορώ να ξέρω ποιος γνώριζε, αλλά ειλικρινά εγώ είχα μια πάρα πολύ καλή συνεργασία, δεν έπεσε στην αντίληψή μου κάτι.
Ήταν μια περιοδεία που κύλησε ομαλά, με την κούρασή της, με τις παραστάσεις της, τελειώσαμε, είπαμε γεια και ο καθένας πήγε σπίτι του».
Ο Δημήτρης Γεωργαλάς συνέχισε: «Είναι πολύ κακές οι γενικεύσεις. Δεν σημαίνει ότι επειδή αποδόθηκαν κατηγορίες, επειδή άνοιξαν στόματα.
Που κατά τη γνώμη μου πολύ καλά έγινε .
Και πρέπει να συνεχίσουμε να μιλάμε για πράγματα που είναι προσβλητικά για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι. Καλό είναι να μιλάμε γι’ αυτά και να μην φοβόμαστε ότι κάποιος θα μας καταστρέψει».