Ηθοποιός του «Καφέ της Χαράς» καρφώνει τον Χάρη Ρώμα «Δεν μου αρέσει το remake της σειράς»

Δημοσιεύθηκε: 7 Οκτωβρίου 2020 10:44
Ηθοποιός του "Καφέ της Χαράς" καρφώνει τον Χάρη Ρώμα "Δεν μου αρέσει το remake της σειράς"

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε ο Τρελαντώνης κατά κόσμον Χάρης Γρηγορόπουλος και μίλησε για την επιστροφή του Καφέ της Χαράς στις τηλεοπτικές μας οθόνες

«Βεβαίως παρακολουθώ το Καφέ της Χαράς, είναι μια πολύ αγαπημένη σειρά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Γρηγορόπουλος στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του Happy Day που τρύπωσαν στα γυρίσματα του σίριαλ, «Έλα στη θέση μου». «Απλώς εγώ δεν μπορώ να κάνω και τα δύο. Είναι πολύ απαιτητικές δουλειές και οι δύο».

Όταν, δε, η δημοσιογράφος του ALPHA τον ρώτησε ποια είναι η γνώμη του για το remake του «Καφέ της Χαράς», ο ηθοποιός απάντησε με ειλικρίνεια πως «δεν ξέρω. Δεν ξέρω να σας πω».

Παράλληλα, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στο μεγαλύτερο απρόοπτο που είχε κατά τη διάρκεια γυρίσματος για την κωμική καθημερινή σειρά του ALPHA. «Ένα πρωινό είχα γύρισμα με τον Παύλο Ευαγγελόπουλο και έπρεπε να τσακωθούμε. Φώναζα και ανέβηκε η πίεση μου και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό! Έλεγα, ρε συ, τι δουλειά είναι αυτή που κάνουμε! Ξυπνάμε το πρωί και πάμε και συγχυζόμαστε. Στ’ αλήθεια μου ανέβηκε η πίεση από την συναισθηματική αυτή μεταβολή».