Ιβάν Σαββίδης: Έφτασε στη Χαλκιδική! Αυτό είναι το φρούριό του

Συντάκτης: Newsroom

16 Αυγούστου 2022 08:50

Ιβάν Σαββίδης: Έφτασε στη Χαλκιδική! Αυτό είναι το φρούριό του

H άφιξή του στην Ελλάδα έφερε συναγερμό στον ΠΑΟΚ αλλά και στο Open. Ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε στη χώρα μας και αναμένεται να καθίσει περίπου ένα μήνα. Ορμητήριό του είναι και φέτος η Χαλκιδική και συγκεκριμένα οι εγκαταστάσεις του Πόρτο Καρράς, το οποίο αγόρασε πριν από λίγα χρόνια.

Ο Ιβάν Σαββίδης έφτασε στο αεροδρόμιο Μακεδονία από το Ροστόφ όπου διαμένει μόνιμα και αμέσως μετά με ελικόπτερο «πέταξε» για το Πόρτο Καρράς. Όλα ήταν έτοιμα για την υποδοχή και ο ομογενής επιχειρηματίας κατέλυσε στη βίλα Γαλήνη μαζί με την οικογένειά του.

Ο Σαββίδης, κατά τη διάρκεια της έκρηξης της πανδημίας για τον κορονοϊό είχε μείνει στη Ρωσία. Πέρυσι ήρθε στη χώρα μας, πάλι στο Πόρτο Καρράς, χωρίς να φύγει καθόλου από τη Χαλκιδική αλλά και από το ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και φέτος.
Μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού θα είναικ εκείνοι που θα τον συναντήσουν διά ζώσης. Σχεδόν όλες οι επαφές του θα γίνονται με τηλεδιασκέψεις.

Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στη βίλα Γαλήνη την έχει μετατρέψει σε απόλυτο φρούριο, όπως είναι αναμενόμενο. Ο επιχειρηματίας έχει έρθει με όλη την οικογένειά του. Με τη γυναίκα του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του. Όλοι μαζί διαμένουν στην τεράστια βίλα Γαλήνη, που έχει έκταση 2.000 τ.μ. Και πάνω από είκοσι δωμάτια, ικανά να φιλοξενήσουν πέντε οικογένειες.

Μάλιστα κάποια δωμάτιά της είναι κτισμένα μέσα σε βράχο, προσφέροντας υψηλές ανέσεις και ασφάλεια, στους κατοικούντες εντός της βίλας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις για το αγωνιστικό κομμάτι του ΠΑΟΚ αλλά και για το Open θα γίνουν μέσω τηλεδιάσκεψης. Η αλήθεια είναι ότι ο Ιβάν περιμένει πολλά περισσότερα από το κανάλι, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο. Δεν είναι καθόλου τυχαία η μεγάλη ενίσχυση (παρά τις απώλειες των Μαυραγάνη, Παυλόπουλου και Παπαδόπουλου) στο ενημερωτικό κομμάτι. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πάνε πίσω η ψυχαγωγία και η μυθοπλασία.