Ιβάν Σαββίδης: Στην Παιανία ολοταχώς

11 Δεκεμβρίου 2018 12:48

Ήρθε νωρίτερα. Στις 17 Δεκεμβρίου περίμεναν τον Ιβάν Σαββίδη να έρθει από τη Ρωσία και για να τα… ψάλλει ένα χεράκι στους ιθύνοντες, καθώς το Open δεν έχει την αναμενόμενη -συγκριτικά τουλάχιστον με το μπάτζετ που έχει δοθεί- τηλεθέαση, τελικά, όμως έφτασε χθες.

Και πήγε απ’ το αεροδρόμιο στην Παιανία (ένα τσιγάρο δρόμος, κυριολεκτικά). Συγκεκριμένα, είδε τις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ΟPEN και της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, ιδιοκτησίας του εδώ και αρκετό καιρό,  συνοδευόμενος από τους στενούς του συνεργάτες. Σκοπός του να πραγματοποιήσει προγραμματισμένες συναντήσεις με στελέχη, παρουσιαστές και εργαζόμενους του καναλιού και της εφημερίδας.

Το αφεντικό της Dimera ενημερώθηκε για το σύνολο. της λειτουργίας του καναλιού και για το νέο κοινό newsroom του OPEN και του ΕΘΝΟΥΣ (εφημερίδα και site), για τον νέο, υπερσύγχρονο εξοπλισμό που είναι σε τελική φάση εγκατάστασης. Σκοπός, να βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία μέχρι το τέλος του χρόνου. Επίσης πληροφορήθηκε για κάθε πτυχή του προγράμματος (ειδήσεις, ψυχαγωγία και αθλητικό περιεχόμενο).
Η επίσκεψή του ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση από την ομάδα διοίκησης της στρατηγικής και προγραμματισμού για την ερχόμενη χρονιά. Το κανάλι της Παιανίας θα ξεκινήσει ουσιαστικά τη β’ τηλεοπτική σεζόν στις αρχές του Ιανουαρίου με πολλά νέα πρότζεκτ. Ίδωμεν.