Ήβη Αδάμου: «Είναι το γούρι μου και είμαι το γούρι του. Μια φορά τον χρόνο βγάζουμε ένα τραγούδι αγαπησιάρικο»

Δημοσιεύθηκε: 19 Ιουνίου 2021 18:15
Ήβη Αδάμου: «Είναι το γούρι μου και είμαι το γούρι του. Μια φορά τον χρόνο βγάζουμε ένα τραγούδι αγαπησιάρικο»

Η Ήβη Αδάμου εισέβαλλε στο Καλό Μεσημεράκι την ώρα που ακουγόταν το νέο τραγούδι που έχουν κυκλοφορήσει με τον Μιχάλη Κουϊνέλη. Οι δυο τους μένουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη και δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην πόλη.

Ήβη Αδάμου: «Είναι το γούρι μου και είμαι το γούρι του. Μια φορά τον χρόνο βγάζουμε ένα τραγούδι αγαπησιάρικο».

Στην Αθήνα έρχονται πλέον για τις καλλιτεχνικές υποχρεώσεις τους και για περιοδεία.

«Είναι το γούρι μου και είμαι το γούρι του. Μια φορά τον χρόνο βγάζουμε ένα τραγούδι αγαπησιάρικο», είπε χαρακτηριστικά η Ήβη Αδάμου.

Ενώ ο Μιχάλης Κουϊνέλης πρόσθεσε: «Είναι όποτε γράφουμε κάτι και νιώθω ότι μόνο η Ήβη μπορεί να το πει, ή μόνο με την Ήβη θα μπορούσα να το πω. Αυτό ένιωσα και τώρα».

«Πάντα έμενα πάνω, κατέβαινα για δουλειές και γύρναγα. Με την καραντίνα έχω την ευτυχία, η Ήβη να της αρέσει πολύ εδώ και τελικά να μετατοπίσει τη βάση της εδώ και να κάνει ότι έκανα εγώ. Επίσης άρχισε και επιχειρηματική δραστηριότητα και γι αυτόν τον λόγο είμαι εδώ τώρα» είπε ο τραγουδιστής κι εκείνη εξήγησε:

«Αυτό ήταν ένα όνειρο που είχα εδώ και 6-7 χρόνια. Ο Μιχάλης δραστηριοποιείται εκεί ήδη, έχει ένα μπαρ, εγώ κάνω ένα μαγαζί με μοναδικά γλυκά. Θα μπαίνεις σε ένα παραμύθι και θα τρως γλυκά»