Ήβη Αδάμου: Τι απαντά στο ενδεχόμενο να μεγαλώσει την οικογένειά της

Συντάκτης: Newsroom

22 Ιουνίου 2022 17:33

Ήβη Αδάμου: Τι απαντά στο ενδεχόμενο να μεγαλώσει την οικογένειά της

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Ήβη Αδάμου στις πρόβες των MAD VMA 2022.

Η Ήβη Αδάμου, η οποία θα συνεργαστεί στη σκηνή με τον Γιώργο Κακοσαίο, μίλησε για το πώς διαχειρίζεται τις μετακινήσεις αλλά απάντησε και στο ενδεχόμενο να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον Μιχάλη Κουινέλη.

«Δεν είναι εύκολο να μοιράζομαι τον χρόνο μου μεταξύ Αθήνας και Αλεξανδρούπολης. Όταν κάνεις οικογένεια βάζεις κάποιες προτεραιότητες, βλέπεις και ζυγίζεις τι είναι καλύτερο για το παιδί σου αρχικά και μετά για εσένα και τον άνθρωπό σου, τον άντρα σου. Γίνεται με κόπο, σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες αλλά δεν θα το άλλαζα για κανέναν λόγο. Θα δούμε αν θα μεγαλώσουμε την οικογένειά μας…» ανέφερε η Ήβη Αδάμου.

Μιχάλης Κουινέλης για Ήβη Αδάμου: «Ούτε συζητήσαμε το γάμο, ούτε είπαμε αμάν να γίνει»

Ο Μιχάλης Κουινέλης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega για την προσωπική του ζωή την Ήβη Αδάμου και το ενδεχόμενο ενός γάμου. Στην πρωινή εκπομπή του Mega μίλησε ο Μιχάλης Κουινέλης και Αναφέρθηκε για πρώτη φορά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή την αγαπημένη του Ήβη Αδάμου το παιδί τους σε άλλα αποκάλυψε και για τους λόγους που δεν έχουν ανέβει ακόμα τα σκαλιά της εκκλησίας και δεν έχει γίνει καμία συζήτηση περί γάμου.

«Στο X Factor γνώρισα την Ήβη Αδάμου, εκεί την είδα πρώτη φορά, τότε πήγαινε λύκειο. Μετά έγραψα το “Σαν έρθει η μέρα”, βγήκαμε για περιοδεία. Όταν ήρθε να σπουδάσει πια, εξελίχθηκε σε άλλο επίπεδο το μεταξύ μας, φτάνοντας στο απόλυτο και τη γέννηση της κόρης μας. Είμαι τρελαμένος με την κόρη, ποιος δεν είναι με το παιδί του; Απολαμβάνουμε το σήμερα, είναι ό,τι καλύτερο και ό,τι σοφότερο έχω κάνει στη ζωή μου.

Με την Ήβη είχαμε πάντα γερές βάσεις, δεν ήταν κάτι το οποίο προέκυψε, ήταν συνειδητό, ήταν το επόμενο λογικό στάδιο μετά από μια σχέση κάποιων χρόνων.

Γάμο δε θέλουμε να κάνουμε γιατί μετά θα πρέπει να χωρίσουμε, ενώ έτσι δεν πρόκειται ποτέ να χωρίσουμε. Ούτε συζητήσαμε το γάμο, ούτε είπαμε αμάν να γίνει. Δε φύγαμε ποτέ από τα μάτια του Θεού, ούτε μας βλέπει περισσότερο αν παντρευτούμε. Αν θέλεις να είσαι μέσα στο πλάνο του Θεού, είσαι. Ο πατέρας μου μού είπε κάποια στιγμή «μπράβο, τα κατάφερες» και με κατέστρεψε. Αυτό έγινε πριν 6-7 χρόνια. Τον πατέρα μου τον άκουσα πρώτη φορά να λέει “σε αγαπώ” στην κόρη μου, δεν τον είχα ξανακούσει. Είναι από την παλιά πάστα ανθρώπων, είναι σκληροί άνθρωποι»

Ο Μιχάλης Κουινέλης θα καθίσει στην Κριτική επιτροπή του X Factor που κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή μέσα από τη συχνότητα του Mega.