Το Τζέισον Αντιγόνη αποθεώνει τον Τσίπρα και τ’ «ακούει»: Ε, ρε, γλείψιμο. Μέχρι και το ξώπλατο σε ανάγκασαν να βγάλεις

Δημοσιεύθηκε: 20/04/2019 16:00

Έλα να δεις, που ο Τσίπρας προκύπτει και χαρισματικός. Υπάρχουν ακόμα κάποιοι που τον αποθεώνουν. Όπως το Τζέισον Αντιγόνη. στην εκδήλωση που έγινε για την παρουσίαση του συνδυασμού της υποψήφιας για την Περιφέρεια Αττικής Ρένας Δούρου.

Ο υποψήφιος με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου Ιάσων Δούσης, όπως είναι το όνομα με το οποίο αναγράφεται στο ψηφοδέλτιο, ανέβασε την φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα, γράφοντας ως λεζάντα: «Αλέξης Τσίπρας, ο πρωθυπουργός που δεν δίστασε να συγκρουστεί με το κατεστημένο και τα στερεότυπα. Από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου μας («Δύναμη Ζωής»-Ρένα Δούρου) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».

Στην φωτογραφία, το Τζέισον – Αντιγόνη ακολουθεί το λουκ που έχει υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα, με τα κουστούμια, τα κοντά, αντρικά κουρεμένα μαλλιά και το περιποιημένο μούσι.

Μάλιστα. Αν σας αρέσει ο στρουθοκαμηλισμός… no comment. Συνεχίστε, ελεύθερη χώρα έχουμε (στα λόγια τουλάχιστον).

TIP

Όσο για τα σχόλια από followers και όχι μόνο; Εδώ να δείτε γέλιο. Μεταξύ άλλων, γράφτηκαν: «Ε ρε γλείψιμο… Μέχρι και το ξώπλατο σε ανάγκασαν να βγάλεις..!»

 

View this post on Instagram

Αλέξης Τσίπρας, ο πρωθυπουργός που δεν δίστασε να συγκρουστεί με το κατεστημένο και τα στερεότυπα. Από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου μας («Δύναμη Ζωής»-Ρένα Δούρου) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας❣️❣️❣️✨✨✨

A post shared by ΤΖΕΙΣΟΝ-ΑΝΤΙΓΟΝΗ Ιάσων Δούσης (@iason.dousis.jason.antigone) on

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT