Θα πάθεις πλάκα μαθαίνοντας πόσο κοστίζει το δαχτυλίδι αρραβώνων της J.Lo. (φωτογραφίες)

14 Μαρτίου 2019 15:06

Μια μικρή ζαλάδα, η αλήθεια είναι, την πάθαμε όταν το πρωτοαντικρίσαμε. Τώρα, δε, που μάθαμε και το κόστος του, ήρθε η δεύτερη. Και ήταν… βαρβάτη.  Η 49χρονη Jennifer Lopez, που λέτε, δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της και διάσημο αθλητή Alex Rodriguez. Εννοείται, είπε το ναι. Τι σημαίνει αυτό; Βεβαίως πως ετοιμάζεται για τον τέταρτο γάμο της. 

Το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε μέσω social media τον αρραβώνα του αποκαλύπτοντας και το δαχτυλίδι που πρόσφερε ο Alex στην Jennifer, αλλά και πλάνα από τη ρομαντική πρόταση γάμου, που έγινε σε μια εξωτική πλαζ.

Και από την πρώτη στιγμή το τεράστιο μονόπετρο είχε κλέψει τις εντυπώσεις. Πολλοί,δε, εκτιμούν πως η αξία του ξεπερνά το εκατομμύριο. Όμως μετά και την πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζεύγους (που παρά τις φήμες περί απιστίας του Alex, είναι μια χαρά και ετοιμάζει το γάμο του), όλοι είχαν την ευκαιρία να δουν καλύτερα το δαχτυλίδι. Ειδικά, το τεράστιο διαμάντι. Έτσι, οι ειδικοί μπόρεσαν να κάνουν μια καλύτερη εκτίμηση της αξίας του.


Σύμφωνα με τους ειδικούς λοιπόν, το διαμάντι στο δαχτυλίδι αρραβώνων της Jennifer Lopez είναι 20 καρατίων. Εκτιμούν πως η αξία του ανέρχεται στα 4,5 εκατομμύρια δολάρια! Την πάθατε την πλάκα σας, έτσι;…!