Τζένη Θεωνά: η φωτογραφία που μας υποψίασε για γάμο -σύντομα- με τον Δήμο Αναστασιάδη (της)

Δημοσιεύθηκε: 23 Ιανουαρίου 2019 15:09
Τζένη Θεωνά: η φωτογραφία που μας υποψίασε για γάμο -σύντομα- με τον Δήμο Αναστασιάδη (της)

«Κάνω εκκαθάριση στο κινητό γιατί υποψιάζομαι ότι θα επακολουθήσει μπαράζ φωτογραφιών. Έρχονται στο φως θαμμένοι θησαυροί. Ατενίζω το πρόσφατο παρελθόν ήδη με άλλο μάτι. Kι επίσης μετράω νυφικά. Εδώ λέω yes, I do σε αυτή την υπέροχη θέα. Που είναι.. δεν θυμάμαι. »

We (baby)bumped into each other @thebabycity .............................💙💙 ............................ #στηνκοιλαρίμπακαιστοκοιλαμπάχο #babyshopping @katerina_papoutsaki click @dimi_choo

Η Τζένη Θεωνά όχι μόνο φέρνει το καλοκαίρι, αλλά δέχεται και πρόταση γάμου κι απαντά κιόλας θετικά. Μπορεί η φωτογραφία που πόσταρε να είναι παλιά, πλην όμως, το «yes, I do», μας παραπέμπει και σε πρόταση γάμου που θα μπορούσε κάλλιστα να της έχει κάνει ο Δήμος Αναστασιάδης.

Λες να έχει γίνει όντως και το Τζενάκι να κάνει πρόβα νυφικού; Θα δείξει…

ΤΙP

Όπως η ίδια έλεγε το φθινόπωρο έχει δεχθεί πρόταση γάμου απ’ τον τραγουδιστή. Άλλωστε, είναι τεσσεράμισι πια χρόνια μαζί και τα περνάνε καταπληκτικά. Σύντομα, έρχεται και το baby boom, οπότε μια χαρά. Καλή λευτεριά Τζενάκι.

Κάνω εκκαθάριση στο κινητό γιατί υποψιάζομαι ότι θα επακολουθήσει μπαράζ φωτογραφιών. Έρχονται στο φως θαμμένοι θησαυροί κ ατενίζω το πρόσφατο παρελθόν ήδη με άλλο μάτι. Kι επίσης μετράω νυφικά. Εδώ λέω #yesido σε αυτή την υπέροχη θέα. Που είναι.. δεν θυμάμαι. @spirossavvinos ?

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.